search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 06:35
MENU CLOSE

Σωκράτης Μάλαμας: Πήρε «φωτιά» το Twitter επειδή ζήτησε να κατέβει πανό για τον Λιγνάδη – Τι απαντά

26.07.2022 21:51
pano-lignadi-new

Στο στόχαστρο χρηστών των social media μπήκε ο Σωκράτης Μάλαμας αφού, κατά τη διάρκεια συναυλίας του, ζήτησε να κατέβει πανό που αφορά τον σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη που καταδικάστηκε πρόσφατα για δύο βιασμούς.

Η απόφαση του γνωστού καλλιτέχνη οδήγησε σε «κράξιμο» σε βάρος του από χρήστες του Twitter.

Σημειώνεται πως ο Σωκράτης Μάλαμας διέκοψε τη συναυλία του στο Πέραμα Ρεθύμνου, ζητώντας να κατέβει το πανό «Βιαστής Είναι» που αναφερόταν στον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο επιτυχημένος μουσικός υποστήριξε ότι συμφωνεί απολύτως με το μήνυμα του πανό, ζήτησε να κατέβει και να ανέβει αργότερα, ισχυριζόμενος ότι του αποσπά την προσοχή.

Η κίνηση του φαίνεται πως προκάλεσε οργή σε θαυμαστές του οι οποίοι ξεκίνησαν να απαιτούν ακόμα και #cancel του γνωστού καλλιτέχνη.

Δείτε μερικά από τα μηνύματά τους:

Τι είπε ο Σωκράτης Μάλαμας

Απαντώντας σε όσους ενοχλήθηκαν, ο Σωκράτης Μάλαμας πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το βίντεο με το χθεσινό περιστατικό, ξεκαθαρίζοντας τη θέση του για το συμβάν.

«Η νομική κουλτούρα και η κυβερνητική, παίζουνε λάθος ποδόσφαιρο στο γήπεδο και πετάνε τη μπάλα στις κερκίδες, κάπως έτσι. Κοίταξε, μ’ αρέσει και συμφωνώ με το σύνθημα, αλλά δε θέλω να υπάρχει αυτό το πράγμα πάνω μας. ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ, να μην το βλέπω.

Αποσπάται η προσοχή μου πάρα πολύ. ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ».

Διαβάστε επίσης:

Εύη Καλογηροπούλου: Η τοποθέτηση της στα σχόλια για την εμφάνισή της στο Προεδρικό Μέγαρο – «Στην αρχή γελούσα, τώρα όχι»

Φωτιά στη Μάνδρα: Προσήχθη 55χρονη – Έκαιγε χόρτα στην αυλή της στον Νέο Πόντο (Video)

Καιρός: Επικίνδυνα μπουρίνια μετά τον καύσωνα – Πού και πότε θα «χτυπήσουν»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 03:36