search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 15:40
MENU CLOSE

Φωτιά στη Μάνδρα: Προσήχθη 55χρονη – Έκαιγε χόρτα στην αυλή της στον Νέο Πόντο (Video)

26.07.2022 20:48
mandra

Στην προσαγωγή μιας 55χρονης γυναίκας προχώρησε η ελληνική αστυνομία στην περιοχή της Μάνδρας μετά τη φωτιά που εκδηλώθηκε και την προληπτική εκκένωση δύο οικισμών.

Όπως μετέδωσε το Mega, η 55χρονη γυναίκα, κάτοικος του Νέου Πόντου, φέρεται να έκαιγε ξερά χόρτα και κλαδιά στην αυλή του σπιτιού της.

Οι αρχές εξετάζουν αν η φωτιά ξεκίνησε από το σπίτι της και αν αυτό διαπιστωθεί ότι ισχύει, θα της απαγγελθούν κατηγορίες.

Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά

Η μεγάλη κινητοποίηση εναέριων και επίγειων δυνάμεων για τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα στην Μάνδρα, έδωσε τη δυνατότητα στις Πυροσβεστικές δυνάμεις να την θέσουν υπό μερικό έλεγχο λίγο πριν τις 8.00 το βράδυ της Τρίτης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η φωτιά δεν έχει φλόγα ούτε ενεργό μέτωπο και οι προσπάθειες που γίνονται πλέον από τις πυροσβεστικές δυνάμεις είναι για τον πλήρη έλεγχο της.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 17.05 το απόγευμα ανατολικά της επαρχιακής οδού Αθηνών – Θηβών και για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν άμεσα 50 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 22 οχήματα, 5 αεροσκάφη, 3 ελικόπτερα.

Τέλος, σύμφωνα με ενημέρωση της ΕΛΑΣ, έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία στην περιοχή. Νωρίτερα, στις 18.02 στάλθηκε μήνυμα για οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση των κατοίκων των οικισμών Νέου Πόντου και Νέας Ζωής.

Συγκεκριμένα το μήνυμα ανέφερε: «Αν βρίσκεστε στους οικισμούς Νέος Πόντος και Νέα Ζωή εκκενώστε τώρα προς Μάνδρα».

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Επικίνδυνα μπουρίνια μετά τον καύσωνα – Πού και πότε θα «χτυπήσουν»

Νέα Σμύρνη: Κινητοποίηση για την εξαφάνιση του 13χρονου Ζήση

Φωτιά στον Έβρο: Μάχη στο νοτιοδυτικό τμήμα – Απετράπη η πιθανότητα μετάδοσης της πυρκαγιάς στην Α1 ζώνη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 15:39