search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 21:36
MENU CLOSE

Θεοδωρικάκος: Κατέβηκε λόγω αδιαθεσίας από το βήμα της Βουλής – Αποχώρησε για το σπίτι του μετά από συστάσεις των γιατρών

26.07.2022 15:58
5651068

Δεν θα επιστρέψει τελικά στη συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ,Τάκης θεοδωρικάκος, μετά από σύσταση του γιατρού του Κοινοβουλίου.

Aν και η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία, ο γιατρός της Βουλής εκτίμησε και συνέστησε στον κ. Θεοδωρικάκο ανάπαυση, καθώς η αδιαθεσία που ένιωσε νωρίτερα αποδίδεται, σύμφωνα με πληροφορίες, σε ίωση και σε υπερκόπωση.

Τα τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού που έγιναν ,ήταν αρνητικά.

Συγκεκριμένα στο ιατρείο της Βουλής για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος καθώς ένιωσε αδιαθεσία και ζήτησε να διακόψει την ομιλία του.

Ο κ. Θεοδωρικάκος την ώρα που μιλούσε στο βήμα της Βουλής ένιωσε μία αδιαθεσία και ζήτησε από τον προεδρεύοντα της συνεδρίασης να διακόψει την ομιλία του. Αμέσως μετά κατευθύνθηκε στα υπουργικά έδρανα και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο ιατρείο της Βουλής.

5651060

Σημειώνεται πως την ώρα που ο κ. Θεοδωρικάκος βρισκόταν στον προθάλαμο της Ολομέλειας τον πλησίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης ρωτώντας τον εάν χρειάζεται κάποια βοήθεια.

5651067

Μπούρας: Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας

«Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την κατάσταση τη υγείας του υπουργού Προστασίας του Πολίτη», ανέφερε ο προεδρεύων της συνεδρίασης Θανάσης Μπούρας που ενημέρωσε τους βουλευτές που βρίσκονται στην ολομέλεια, ότι ο κ. Θεοδωρικάκος θα παραμείνει στο ιατρείο για λίγη ώρα, για προληπτικούς λόγους.

Διαβάστε επίσης:

Σφοδρές αντιδράσεις των κομμάτων στην καταγγελία Ανδρουλάκη για παρακολουθήσεις – Ζητούν εξηγήσεις

Μητσοτάκης σε Φον Ντερ Λάιεν: Να δημιουργηθεί πανευρωπαϊκός μηχανισμός αποζημίωσης για τις περικοπές στο αέριο

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο καβγάς για το Ταμείο Ανάκαμψης και η σύνδεση με το ναυάγιο των πρόωρων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 21:34