search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:01
MENU CLOSE

Μήλος: «Ψήφος εμπιστοσύνης» από τους αναγνώστες του Guardian

28.07.2022 21:22
milos

Πρώτη στην ψηφοφορία των αναγνωστών του Guardian αναδείχτηκε η Μήλος αποσπώντας μία ακόμη διάκριση έπειτα από αυτή στο Travel+Leisure.

Η διάκριση αποκτά προστιθέμενη αξία αν σκεφτεί κανείς ότι εκατομμύρια πρώην και μελλοντικών επισκεπτών του νησιού το επιλέγουν με βάση δικά τους και μόνο κριτήρια.

Και αυτό αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για όλο τον κόσμο, δεδομένου ότι η επιλογή και η κατάταξη είναι εντελώς άδολη και όχι καθοδηγούμενη, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ανάλογη δημοσκόπηση διεξήγαγε με τους αναγνώστες του και το δημοφιλές περιοδικό Travel + Leisure πριν από μερικές ημέρες, καθώς κλήθηκαν να βαθμολογήσουν τα αγαπημένα τους νησιά παγκοσμίως, όπως κάθε χρόνο.

Βαθμολογώντας κριτήρια όπως τις δραστηριότητες, τα αξιοθέατα, τη φυσική ομορφιά και τις παραλίες, το φαγητό, τη φιλοξενία των ντόπιων και τις τιμές, το Travel + Leisure κατέληξε σε μία λίστα στην οποία περιλαμβάνονταν τρία ελληνικά νησιά, ανάμεσα στα 22 καλύτερα, και ένα από αυτά ήταν η Μήλος. Στη σχετική έρευνα διακρίθηκαν επίσης η Πάρος και η Κρήτη.

Διαβάστε επίσης:

Δείπνο υψηλών απαιτήσεων για τον Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν – Ο σεφ από τα Χανιά που το επιμελήθηκε

Χημικά και κρότου λάμψης στην πορεία για τον Γιάννη Μιχαηλίδη (Photos)

Στο ευρωπαϊκό δικαστήριο προσφεύγει ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:01