search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:46
MENU CLOSE

Super Κική: Απέβαλε η instagrammer – Η ανάρτησή της

28.07.2022 17:02
super-kiki-new

Με ένα story της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Super Κική ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως απέβαλε.

Η instagrammer ενημέρωσε ότι δεν είναι σε θέση να μιλήσει περισσότερο για το τραυματικό αυτό συμβάν στην παρούσα φάση, καθώς προσπαθεί να βρει τη δύναμη να «επιβιώσει» και να κοιτάξει μπροστά.

«Καλησπέρα σε όλους. Αρχικά να ενημερώσω ότι απέβαλα! Και το περίμενα να σας πω την αλήθεια διότι πίσω από μια κάμερα εδώ και μήνες περνάω μαρτυρικά. Άπειρες κρίσεις πανικού και άγχους, πολύς φόβος και πολλά τέρατα που έπρεπε να παλέψω. Και παλεύω ακόμα. Παρ’ όλα αυτά για να μπορέσω να επιβιώσω και να μη χαθώ εντελώς, αυτό που με παρηγορεί είναι η φράση κάθε εμπόδιο για καλό.

Και ελπίζω πως δεν ήταν η ώρα μου όπως και για πολλές κοπέλες που τους έχει συμβεί το ίδιο. Δε θα ήθελα καθόλου να συζητήσω ξανά γι’ αυτό, αν θέλετε να με βοηθήσετε μη μου ξαναπείτε γι’ αυτό, θα κάνω ένα διάλλειμα και θα αφοσιωθώ για λίγο σε μένα. Θα κάνω διακοπές γιατί τις χρειάζομαι και θα συνεχίσω τη ζωή μου όπως μου αξίζει. Ίσως μια μέρα καταφέρω να πω τι βιώνω τόσο καιρό αλλά δεν είμαι ακόμα έτοιμη. Φίλοι και γνωστοί θα σας παρακαλούσα να μην ασχοληθείτε καθόλου με το γεγονός. Θα μου έκανε πολύ καλό να περάσει στο ντούκου και να το συζητάω μόνο με την ψυχολόγο μου» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Σίντι Κρόφορντ: Με μπικίνι στα 56 της, πιο σέξι από ποτέ! (Photo)

Μανούσος Μανουσάκης: Διαψεύδει ότι βρέθηκε το κλεμμένο βαν της παραγωγής από το «Κόκκινο Ποτάμι» (Video)

Κλέλια Ρένεση: Κάνει κάμπινγκ σε παραλία της Γαύδου (Photo) 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:45