search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 05:03
MENU CLOSE

Κλέλια Ρένεση: Κάνει κάμπινγκ σε παραλία της Γαύδου (Photo) 

28.07.2022 09:51
klelia new

Τα γυρίσματα της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» σταμάτησαν για λίγο καιρό και έτσι η γνωστή ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς Κλέλια Ρένεση βρήκε την ευκαιρία να απολαύσει ξέγνοιαστες στιγμές με την κόρη της κάνοντας κάμπινγκ στην ακριτική Γαύδο.

«Είχα πάρα πολλούς δασκάλους στη ζωή μου. Αρχικά όπως όλοι τους γονείς μου, μετρά ένα δυο φωτισμένους καθηγητές στο σχολείο, μετά τον πνευματικό μου, μετά τις βιογραφίες φωτισμένων ανθρώπων, κάποια βιβλία μου, κάποιες κοντινές μου σχέσεις που μου έκαναν καθρέφτη, κάποια ξωτικά που κατά καιρούς βρεθήκαμε στο ίδιο δάσος κ αγαπηθήκαμε ψάχνοντας βατόμουρα, το παιδί μου η μεγάλη μου δασκάλα,.. αλλά ο μεγαλύτερος δάσκαλος μου ήταν είναι κ θα είναι πάντα η φύση» αναφέρει η ίδια με αφορμή τις διακοπές της, όπως διαβάζουμε στο gossip-tv.gr

Οσο για το νεο – 10ο – κύκλο της σειράς ο συμπρωταγωνιστής της Βλαδίμηρος Κυριακίδης έδωσε spoiler: «Η σεναριακή πρόταση είναι ότι θα έρθει πέτρα σκανδάλου και μπορώ να το αποκαλύψω αυτό. Και τα πράγματα θα πάρουν δύσκολη τροπή. Θα υπάρξει άλλος άνδρας και εγώ δεν θα είμαι καθόλου ήρεμος γιατί θα πέσω στα κόκκινα πια. Η ζήλια δεν είναι καλός σύμβουλος».

Διαβάστε επίσης

Με κορωνοϊό η Ελευθερία Αρβανιτάκη – Ανέβαλε τη συναυλία της στη Χίο

Ιωάννα Μαλέσκου: «Εσείς θα θέλατε για φίλη σας αυτήν την κοπέλα;» – Το σχόλιο από follower που εκνεύρισε την παρουσιάστρια

Νίκος Οικονομόπουλος: «Ναι, είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος, πειράζει; Σε όποιον αρέσει, αυτός είμαι» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31