search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 06:56
MENU CLOSE

Μανούσος Μανουσάκης: Διαψεύδει ότι βρέθηκε το κλεμμένο βαν της παραγωγής από το «Κόκκινο Ποτάμι» (Video)

28.07.2022 11:53
manoysos-manoysakis-new

Πεταμένος σε χωράφια βρέθηκε μέρος του εξοπλισμού που χρησιμοποιείται για τη σειρά «Κόκκινο Ποτάμι», λίγες μέρες μετά την κλοπή του βαν που περιείχε τα εν λόγω μηχανήματα.

Μιλώντας στην εκπομπή του Οpen, «Ώρα Ελλάδος», ο Μανούσος Μανουσάκης διέψευσε, ωστόσο, ότι βρέθηκε και το φορτηγό που εκλάπη την περασμένη Δευτέρα.

«Δεν είχαμε καμία εξέλιξη. Τα μηχανήματα βρέθηκαν σε ένα χωράφι με καλαμπόκια πεταμένα, κάποια σπασμένα, κάποια σε καλή κατάσταση, μέσα στις λάσπες και τη βροχή. Διασώσαμε ό,τι γινόταν. Κυκλοφόρησε η ψευδής είδηση ότι το αυτοκίνητο βρέθηκε. Δεν αληθεύει αυτό. Παρακαλώ όλους τους πολίτες να συνεχίσουν να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά όπως μέχρι τώρα και τους ευχαριστούμε γιατί μαζί με την αστυνομία ψάχνουν», είπε ο κ. Μανουσάκης.

Μάλιστα, ο σκηνοθέτης διευκρίνισε πως τα μηχανήματα που λείπουν είναι αρκετά και πολλά από αυτά που βρέθηκαν έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές.

Διαβάστε επίσης:

Κλέλια Ρένεση: Κάνει κάμπινγκ σε παραλία της Γαύδου (Photo) 

Με κορωνοϊό η Ελευθερία Αρβανιτάκη – Ανέβαλε τη συναυλία της στη Χίο

Ιωάννα Μαλέσκου: «Εσείς θα θέλατε για φίλη σας αυτήν την κοπέλα;» – Το σχόλιο από follower που εκνεύρισε την παρουσιάστρια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 06:51