search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 20:25
MENU CLOSE

Κέιτ Γούινσλετ και Στίβεν Φριάρς για πρώτη φορά μαζί με αφορμή σειρά του HBO

29.07.2022 10:36
ΚΕΙΤ ΓΟΥΙΝΣΛΕΤ ΣΤΙΒΕΝ ΦΡΙΑΡΣ

H Νεοϋορκέζικη συνδρομητική πλατφόρμα HBOmax κατάφερε να ενώσει επαγγελματικά για πρώτη φορά τον διακεκριμένο Άγγλο σκηνοθέτη Στίβεν Φριάρς και την συμπατριώτισσά του Κέιτ Γουίνσλετ.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εκτός από πρωταγωνίστρια θα είναι και εκτελεστική παραγωγός της  μίνι σειράς «The Palace» («To παλάτι»), δηλαδή θα έχει την εποπτεία της. Το ίδιο ισχύει και για τον Φριάρς.

Η σειρά περιγράφει τη ζωή στην διάρκεια ενός έτους πίσω από τα τείχη παλατιού ενός αυταρχικού καθεστώτος, το οποίο όμως βρίσκεται σε φάση διάλυσης.

Το σενάριο φέρει την υπογραφή του Γουίλ Τρέισι (σεναριογράφο και παραγωγός της επιτυχημένης σειράς «Succession» του 2018)

«Η ιδέα ότι η Κέιτ Γουίνσλετ και ο Στίβεν Φριάρς,  δύο από τους κορυφαίους της οπτικοακαουστικής βιομηχανίας και του θεάματος, οι οποίοι  ας σημειωθεί ότι είχαν συνεργαστεί ποτέ πριν τώρα, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να «ζωντανέψουν» τα εξαιρετικά πρωτότυπα, προφητικά σενάρια του Γουιλ Τρέισι στο HBO είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα», δήλωσε η εκτελεστική αντιπρόεδρος του τομέα προγράμματος του HBO, Φραντσέσκα Όρσι.

Η μίνι σειρά «The palace» είναι η δεύτερη παραγωγή του HBO στην οποία φιγουράρει το όνομα της Γουίνσλετ.

Τον Ιούνιο η ΟΤΤ είχε ανακοινώσει την συμμετοχή της Κέιτ Γουίνσλετ στον πρώτο γυναικείο ρόλο στην τηλεοπτική μεταφορά της νουβέλας «Trust» («Εμπιστοσύνη) του διακεκριμένου Ερνάν Ντίαζ.

Η Γουίνσλετ θα είναι και παραγωγός της μίνι σειράς η πλοκή της οποίας, ακολουθώντας το κείμενο του βιβλίου, εκτυλίσσεται στην Αμερική του Μεσοπολέμου και ο συγγραφέας θα έχει τη συνολική εποπτεία.

Διαβάστε επίσης:

Γη της Ελιάς: Το «ευχαριστώ» της Αντιγόνης Κουλουκάκου για την ολοκλήρωση των γυρισμάτων

Μπρα ντε φερ για την τηλεθέαση

«Μονομαχίες» καναλιών για την πίτα τηλεθέασης- Παραμένει βαρόμετρο η βραδινή τηλεθέαση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 20:24