search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:25
MENU CLOSE

Μπρα ντε φερ για την τηλεθέαση

28.07.2022 19:05
tiletheasi_new

Δυναμικά μπήκε στη μάχη της τηλεθέασης η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» που συγκέντρωσε και χθές (27/7) για μια ακόμη φορά τα περισσότερα βλέμματα.

Η κόντρα είχε αρχίσει την Τετάρτη (27/7) από νωρίτερα μεταξύ των σίριαλ «Ευτυχισμένοι μαζί» του Mega και «Το σόι σου» του Alpha.
Οφθαλμοφανές είναι πιο επικράτησε. Τα δεδομένα ανατράπηκαν όταν βρέθηκαν αντικρυστά «Ευτυχισμένοι μαζί» και «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Οι τρείς κωμικές σειρές, πάντως, με παρεμφερή χαρακτηριστικά συγκεντρώνουν τα περισσότερα βλέμματα από όσους δεν έχουν «αποδράσει» και είναι μεταξύ εκείνων που προτιμούν τα προγράμματα των καναλιών για την τηλεψυχαγωγία τους.

Την τριάδα κορυφής συμπλήρωσε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Σκάι, μόνιμο στην πρώτη πεντάδα επιλογών το τελευταίο διάστημα, την οποία συναποτέλεσαν την Τετάρτη το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και το επεισόδιο της σειράς «Οικογενειακές ιστορίες».

Ο Σκάι φαίνεται πως διαμορφώνει ένα «μπλοκ» στη βραδινή ζώνη προγράμματος του με το κεντρικό δελτίο και την τουρκική δραματική σειρά «Άπιστος» η οποία φαίνεται να έχει «ρεύμα».
Μεταξύ των τηλεθεατών που χθες βράδυ ήταν μπροστά στους δέκτες τους, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που προτίμησαν την ταινία περιπέτειας «Το τελεσίγραφο του Μπορν» με τον Ματ Ντέιμον.

Διαβάστε επίσης:

«Μονομαχίες» καναλιών για την πίτα τηλεθέασης- Παραμένει βαρόμετρο η βραδινή τηλεθέαση

ΗΠΑ: «Επιθετικά» επενδυτικά σχέδια για την στήριξη των τοπικών ΜΜΕ

Πέθανε ο δημοσιογράφος Θοδωρής Ακάλεστος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:25