search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:42
MENU CLOSE

«Μονομαχίες» καναλιών για την πίτα τηλεθέασης- Παραμένει βαρόμετρο η βραδινή τηλεθέαση

28.07.2022 14:35
camera

Η επικράτηση στη χθεσινή ημέρα ήταν μονομαχία ανάμεσα σε Alpha και Σκάι. Εν τέλει το κανάλι του βορρά υπερτέρησε του καναλιού στο νότο της Αττικής.

Δυνατό χαρτί του Σκάι παραμένει η πρωινή ειδησεογραφική- ενημερωτική ζώνη του, με κορύφωση στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων.

Χθες «ανέβασε στροφές» η πρωινή ζώνη του Alpha, κάνοντας την προσπάθεια της απέναντι σε εκείνη του Σκάι, ωστόσο ο σταθμός κατάφερε και «έχτισε» διαφορά από τον ανταγωνισμό από το μεσημέρι κι έπειτα καθώς η ανάπτυξη των «δυνάμεων» του στη μάχη της τηλεθέασης απέδωσε, σύμφωνα και με τη Nielsen.

Στο τέλος της (χθεσινής) ημέρας το μεγαλύτερο κομμάτι μεταξύ των γραμμικών καναλιών απέσπασε ο Alpha (12,9%) και το αμέσως επόμενο ο Σκάι (11,7%).

Τρίτο το Mega, ενώ ANT1 και Star «μονομάχησαν» και ισοβάθμησαν (9,8%). Κάτι ανάλογο- κόντρα δηλαδή- συνέβη μεταξύ Open και ΕΡΤ1 με το κρατικό κανάλι να εμφανίζεται πέμπτο- λαμβάνοντας υπόψη την ισοπαλία ΑΝΤ1- Star- με μικρή διαφορά από το Open. Άλλη αναμέτρηση μοιάζει να αναπτύχθηκε μεταξύ ΕΡΤ3, ΕΡΤ2 και Μακεδονία TV. Τα κανάλια της Θεσσαλονίκης απέσπασαν μερίδια ίδιου μεγέθους από την πίτα τηλεθέασης.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο δημοσιογράφος Θοδωρής Ακάλεστος

Μega: H Χριστίνα Κοραή στο «Live news» (Photo)

Σε αναμονή εξελίξεων στην ΕΡΤ για Κορομηλά και Καλημέρη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50