search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 05:21
MENU CLOSE

Σε αναμονή εξελίξεων στην ΕΡΤ για Κορομηλά και Καλημέρη

28.07.2022 10:26
koromila roula

Έχει μετριαστεί ο ενθουσιασμός στην ΕΡΤ στην υπόθεση η Ρούλα Κορομηλά να είναι το πρόσωπο της ΕΡΤ1- θα είναι πολυσυλλεκτικό κανάλι από το Σεπτέμβριο- που θα αναλάβει την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη από τις 10.00 κι έπειτα.

Η πρόθεση εκατέρωθεν και η καλή διάθεση στις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών πλην όμως στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας της κρατικής ραδιοτηλεόρασης έχουν εκφραστεί εκδοχές σκεπτικισμού.

Η παρουσιάστρια εντωμεταξύ προετοιμάζεται αν και στην Αγία Παρασκευή λέγεται ότι δεν έχουν λόγο να βιάζονται.

Το αμέσως προηγούμενο διάστημα στο τραπέζι των ΕΡΤικών συσκέψεων για την πρωινή ζώνη «έπεσε» και το όνομα του Φώτη Σεργουλόπουλου, ο οποίος αφενός έχει εμπειρία πρωινής εκπομπής ποικίλης θεματολογίας και συνεργάζεται με την ΕΡΤ καθώς έχει ρόλο στη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο».

Ο ηθοποιός επιθυμεί πιθανή διεύρυνση συνεργασίας να γίνει με νυχτερινό τοκ σόου. Η ΕΡΤ έχει ήδη την εκπομπή «Αυτός και ο άλλος», εξετάζεται όμως και η εκδοχή να έχει μία ακόμη. Από την πλευρά του ο Σεργουλόπουλος παρουσιάζεται κατά ΕΡΤικούς κύκλους δεκτικός σε πιθανή ανάληψη πρωινής εκπομπής.

«Ιδανικά θα θέλαμε μια εκπομπή στην πρωινή ζώνη που να την παρουσιάζουν δύο γυναίκες, όπως παλαιότερα είχε συμβεί με τις Ρίκα Βαγιάνη και Πόπη Τσαπανίδου», μετέφερε στο topontiki.gr παρατηρητής του Ραδιομεγάρου που έτυχε να γίνει, ακουσίως,  αυτήκοος μάρτυρας σκέψεων ΕΡΤικών.

Το δίδυμο ΚρονάκηΓιαγτζόγλου θα μπορούσε να είναι μια εναλλακτική, όμως οι δημοσιογράφοι με την συντακτική ομάδα τους έχουν ήδη αρχίσει να προετοιμάζονται έχοντας κατά νού το πρωινό δίωρο ινφοτέινμεντ του Σαββατοκύριακου.

Στο μεταξύ είναι θέμα 24ωρων για την ανάδειξη και ορισμό του νέου διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας. Επικρατέστερος παραμένει ο Τζώνη Καλημέρης και διότι γνωρίζει το «μαγαζί» από προηγούμενες θητείες του, από άλλα πόστα, αλλά και την ανθρωπογεωγραφία του.

Δορυφόροι της ΕΡΤ με καλή όραση εξάλλου, είχαν προσέξει το προηγούμενο διάστημα τον Καλημέρη να περνά στο εσωτερικό του Ραδιομεγάρου μία δύο φορές.

Διαβάστε επίσης:

Φαίη Σκορδά: Και επισήμως στον ΣΚΑΪ η παρουσιάστρια

Ριάλιτι με ινφλουένσερς του Instagram στον ΑΝΤ1+ από αρχές Αυγούστου

Δημοσιογραφία της σαγιονάρας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09