search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 23:23
MENU CLOSE

Σε Alpha και «Μουρμούρα» οι πρωτιές τηλεθέασης την Τρίτη 26/7

27.07.2022 17:59
tiletheasi new

Με δυναμικά χαρακτηριστικά στο μίγμα προγράμματος του, αν και με εκπομπές σε επανάληψη- όπως άλλωστε και οι άλλοι σταθμοί- ο Alpha συνέχισε την ανοδική πορεία καταφέρνοντας, μεταξύ των καναλιών εθνικής εμβέλειας, να αποσπάσει την Τρίτη (26/7) το μεγαλύτερο μερίδιο τηλεθέασης (13,3%) βελτιωμένο κατά τουλάχιστον μία ποσοστιαία μονάδα σε σχέση με αυτό που είχε την Δευτέρα (12,2%).

Το αμέσως καλύτερο μερίδιο ήταν εκείνο του Σκάι (11,7%), ελάχιστα μεγαλύτερο από αυτό του Mega.
Στην πρωτιά του Alpha φαίνεται να έπαιξαν ρόλο η ζώνη με τις μεσημεριανές ελληνικές ταινίες των ‘80s- στην προκειμένη περίπτωση η κωμωδία «Και ο πρώτος ματάκιας»- η σειρά «Οικογενειακές ιστορίες», το κεντρικό δελτίο του σταθμού και ιδίως οι βραδινές σειρές «Το σόι σου» και «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Η «Μουρμούρα» αναδείχθηκε για μια ακόμη το δημοφιλέστερο πρόγραμμα της ημέρας, σύμφωνα με τις τηλεμετρήσεις της Nielsen.
Σχεδόν τον ίδιο βαθμό συγκέντρωσης τηλεθεατών κατάφερε στη συχνότητα του Mega η σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί».

Την τριάδα «κορυφής» συμπλήρωσε το μεσημεριανό δελτίο του Σκάι, με τις «Οικογενειακές ιστορίες» να κάνουν το «καρέ». Όπερ σημαίνει ότι δύο από τις θέσεις της πρώτης τετράδας στο χθεσινό τηλεβαρόμετρο καταλήφθηκαν από προτάσεις του Alpha.

Ακλόνητο στην πέμπτη θέση το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και στο μεταξύ την επανεμφάνιση της έκανε η τουρκική σειρά «Άπιστος» που δείχνει ο Σκάι.

Διαβάστε επίσης:

Φαίη Σκορδά: Και επισήμως στον ΣΚΑΪ η παρουσιάστρια

Ριάλιτι με ινφλουένσερς του Instagram στον ΑΝΤ1+ από αρχές Αυγούστου

Δημοσιογραφία της σαγιονάρας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 23:23