search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 09:59
MENU CLOSE

Ο Άγγελος Μπράτης «συστήνει» για πρώτη φορά τον σύντροφό του

03.08.2022 12:55
mpratis-aggelos-new

Την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση με τον σύντροφό του Σαράντο Γεώργιο Ζερβουλάκο πραγματοποίησε ο Άγγελος Μπράτης μέσα από την ταξιδιωτική εκπομπή «Life is a beach».

Ο γνωστός σχεδιαστής και πρώην κριτής του GNTM είχε μιλήσει πρόσφατα για τον σύντροφό του σε συνέντευξή του στο «Πρωινό».

«Είμαι σε σχέση. Φτάνει; Αυτό! Δεν είναι η πρώτη μου σχέση. Είναι η τρίτη μου σχέση. Είμαι πιστός στη ζωή μου, πιστός άνθρωπος. Η πρώτη μου σχέση διήρκεσε δέκα χρόνια. Μια απόφαση ζωής δεν είναι αυθόρμητη, είμαι πολύ αναλυτικός στο μυαλό μου. Όταν βλέπεις ότι τα πράγματα τα έχεις εξαντλήσει πρέπει να βάλεις και το συναίσθημα. Ερωτεύομαι παράφορα. Με έλκει η ανθρωπιά και η καλοσύνη. Θέλω να είμαι φίλος και ίσος, χωρίς καμία κριτική και ανταγωνισμούς», ανέφερε αρχικά ο Άγγελος Μπράτης και πρόσθεσε:

«Αν είναι να είμαι με κάποιον είναι επειδή θέλω να περνάω ωραία. Τα απλά με ενδιαφέρουν. Δεν έχω σκεφτεί για γάμο και οικογένεια. Θα με ενδιέφερε πολύ να είναι όλα ίσα σε αυτήν την κοινωνία. Οι άνθρωποι να έχουν πραγματικά ίσα δικαιώματα και όχι μόνο ίσες υποχρεώσεις».

Ο Αγγελος Μπράτης πήρε την απόφαση να συστήσει τον σύντροφό του μέσω φωτογραφιών από τα παρασκήνια της εκπομπής τα οποία είχε δημοσιεύσει ο φωτογράφος και φίλος τους, Πάνος Μιχαήλ.

«Αν με διαλέξεις μια φορά θα ζήσεις χίλια χρόνια κι αν με διαλέξεις δυο και τρεις θα έχουμε ζωή αιώνια». Επειδή τα αγαπάω πολύ αυτά τα δυο υπερταλαντούχα αγόρια και επειδή δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο στον κόσμο από ένα ερωτευμένο ζευγάρι (το πιο αναπάντεχο της πόλης ) χαρείτε κι εσείς μαζί τους την μόνη εμπράγματη ουτοπία: τον έρωτα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής τους.

Ποιος είναι ο Σαράντος Γεώργιος Ζερβουλάκος

Γεννηθείς το 1980 στη Θεσσαλονίκη, ο Σαράντος Γεώργιος Ζερβουλάκος από πατέρα Έλληνα και Γερμανίδα μητέρα αποφοίτησε από το Γερμανικό Γυμνάσιο και ξεκίνησε σπουδές ιατρικής, αποπερατώνοντας τον πρώτο βασικό κύκλο.

Ήδη εκείνο το διάστημα απέκτησε τις πρώτες πρακτικές εμπειρίες ως βοηθός σκηνοθέτη, ενώ από το 2006 μέχρι το 2010 σπούδασε στο Max Reinhardt Seminar στη Βιέννη, στο Τμήμα Σκηνοθεσίας και Ηθοποιίας.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών του σκηνοθέτησε διάφορες παραστάσεις, οι οποίες παρουσιάστηκαν σε διεθνή φεστιβάλ στη Γερμανία, την Αυστρία και τη Γαλλία, ενώ στην Ελλάδα συνεργάστηκε με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και το Εθνικό Θέατρο.

Το 2012 αναδείχθηκε ως ο καλύτερος νέος καλλιτέχνης σε μια ψηφοφορία ανάμεσα σε κριτικούς θεάτρου, την οποία διενήργησε το περιοδικό «Theater heute», ενώ το 2016 ίδρυσε την ETERIA FILON στη Βιέννη. Ο Σαράντος Γεώργιος Ζερβουλάκος ζει στη Βιέννη και στην Αθήνα.

Διαβάστε επίσης:

Μπραντ Πιτ: Αγόρασε μια ιστορική βίλα αξίας 40 εκατ. δολαρίων

Η άγνωστη ιστορία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Βλάσση Μπονάτσο

Έξαλλη η Μαρία Αντωνά: «Χαμήλωσε μπάλα γιατί θα το ανοίξω»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 09:55