search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 13:31
MENU CLOSE

Η άγνωστη ιστορία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Βλάσση Μπονάτσο

03.08.2022 10:59
vougioyklaki-mponatsos-new

Μια άγνωστη ιστορία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Βλάσση Μπονάτσο αποκάλυψε η Κατερίνα Τερζοπούλου μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζει, σε μια φωτογράφιση είχε φέρει ένα δερμάτινο τζάκετ για να το φορέσει ο Μπονάτσος. Ωστόσο, η Αλίκη ήθελε να το κρατήσει και δεν δεχόταν καμιά άρνηση.

«Η Αλίκη είχε τρομερό εκτόπισμα. Έμπαινε σε έναν χώρο και νόμιζες ότι ήταν τεράστια, τον καταλάμβανε όλο. Επίσης, νόμιζε ότι όλα τα πράγματα ήταν δικά της, τα ήθελε όλα! Είχαμε κάνει μια φωτογράφιση για τη “Γυναίκα” με τον Βλάσση Μπονάτσο.

Είχα φέρει και κάποια δικά μου συλλεκτικά ρούχα γιατί έχω μεγάλη συλλογή από τέτοια κομμάτια. Και ένα δερμάτινο τζάκετ –πάλι δικό μου– για να φορέσει ο Βλάσσης. Όταν τέλειωσε η φωτογράφιση, η Αλίκη ήθελε να το κρατήσει γιατί άρεσε στον Βλάσση.

“Βρε, καλή μου” να της λέω “είναι δικό μου το ρούχο” –ένα τζάκετ Montana–, “είμαι συλλέκτρια, δεν το δίνω” της εξηγούσα. Δεν δεχόταν την άρνηση η Αλίκη» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Έξαλλη η Μαρία Αντωνά: «Χαμήλωσε μπάλα γιατί θα το ανοίξω»

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Επανασυνδέεται με τον Μάρτιν Σκορσέζε για την έβδομη ταινία τους

Η Ριάνα σούπερ σέξι στην πρώτη φωτογράφιση με εσώρουχα μετά τη γέννηση του γιου της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 13:31