search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:22
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Οι δικηγόροι του Νίκου Ανδρουλάκη – Ποιοι σηκώνουν το βάρος της παρακολούθησης 

03.08.2022 06:00
androulakis_areio_pagos

Η αλήθεια είναι ότι από την πολιτική δεν λείπουν σχεδόν ποτέ οι δικηγόροι, αυτό δε θα μπορούσε να μην ισχύει και για το ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα, με τις εξελίξεις να τρέχουν στο θέμα της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη μέσω του Predator στελέχη του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι γνωρίζουν καλά τα νομικά φαίνεται να «σηκώνουν το βάρος» της υπόθεσης. 

Πολιτικό αλλά και νομικό βάρος. Η κατάθεση της μηνυτήριας αναφοράς στον Άρειο Πάγο ήταν ιδέα και πρόταση του Μιχάλη Καλαντζόπουλου, δικηγόρου, υποψηφίου για το Δ.Σ.Α και στενού συνεργάτη του Νίκου Ανδρουλάκη. Ο κ. Καλαντζόπουλος μάλιστα θεωρείται από τα «κορυφαία νομικά μυαλά» της γενιάς του. Είναι πρόσωπο της εμπιστοσύνης του Νίκου Ανδρουλάκη. 

Νομικοί είναι επίσης ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Μάντζος αλλά και ο Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Θανάσης Γκλαβίνας. Οι δυο τους έχουν σηκώσει το «πολιτικονομικό βάρος» της υπόθεσης με τις αλλεπάλληλες εμφανίσεις τους στα ΜΜΕ. 

Οι παλιότεροι λέγανε για τους δικηγόρους πως το καλύτερο είναι να «είναι αχρείαστοι». Στην περίπτωση του ΠΑΣΟΚ μάλλον κάτι τέτοιο δεν ισχύει. 

Διαβάστε επίσης:

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Χατζηδάκη στον ΕΦΚΑ Αμαρουσίου – Τι διαπίστωσε

Δεκαπενταύγουστος: Ο πολιτικός αρχηγός που θα κάνει διακοπές με την ομογένεια στο Μοντρεάλ  

Εύα Καϊλή: Τι πραγματικά συνέβη με την συνέντευξή της στην «Ελεύθερη Ώρα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:21