search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:48
MENU CLOSE

Ανδρουλάκης: «Να πει την αλήθεια για τις υποκλοπές ο Πρωθυπουργός» – Κριτική στην κυβέρνηση για ακρίβεια και ενέργεια

01.08.2022 18:19
androulakis- xania- new

Τα πυρά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ συγκέντρωσε η παρούσα και η προηγούμενη κυβέρνηση για τις πολιτικές που έχουν ασκήσει στον τομέα της ενέργειας.

Από τα Χανιά, όπου βρίσκεται, ο Νίκος Ανδρουλάκης δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «η ακρίβεια έχει εξουθενώσει τα νοικοκυριά στην Ελλάδα».

«Η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή και το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, προκειμένου να δώσει την προοπτική άσκησης σοσιαλδημοκρατικών πρακτικών, που θα απαντούν στο αίτημα για κοινωνική δικαιοσύνη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας την επόμενη μέρα των εκλογών και την ενδεχόμενη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε, ότι «πάνω απ’ όλα προηγείται η λαϊκή ετυμηγορία» και ότι «η χώρα χρειάζεται νέα πολιτική, βασισμένη στις αρχές της σοσιαλδημοκρατίας».

Σχετικά με το θέμα των υποκλοπών, ο κ. Ανδρουλάκης κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη να πει την αλήθεια και να μην επιτρέπει τη διασπορά ψευδών ειδήσεων στα μέσα ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης δια των στελεχών του.

Επίσης, τόνισε ότι τα ερωτήματα σχετικά με την υποκλοπή συνομιλιών και βίντεο σε βάρος του, πληθαίνουν μετά τη διαπίστωση ότι κανένας άλλος ευρωβουλευτής δεν έχει πέσει θύμα παρακολούθησης.

Διαβάστε επίσης:

Νέα πρόκληση Ακάρ για το Αιγαίο – Πυρά σε Μητσοτάκη και Δένδια (Video)

Τσιάρας: Ζήτησε από τον Ντογιάκο την κατά προτεραιότητα εξέταση των καταγγελιών περί παρακολούθησης τηλεφώνων

Μαρία Σπυράκη: Έπεσα και εγώ θύμα κυβερνοεπίθεσης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:38