search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 05:27
MENU CLOSE

Εύα Καϊλή: Τι πραγματικά συνέβη με την συνέντευξή της στην «Ελεύθερη Ώρα»

02.08.2022 06:00
kaili_new

Αντιδράσεις έφερε η συνέντευξη της Εύας Καϊλή στην εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα» που κυκλοφόρησε την Κυριακή. 

Η έκπληξη χρηστών στο διαδίκτυο ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής, πολλοί μάλιστα χρησιμοποιήσαν «σκληρή γλώσσα» για την Ευρωβουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Πολλά ήταν μάλιστα και τα site που αναπαρήγαγαν τη συνέντευξη με διάφορους χαρακτηρισμούς κατά της Εύας Καϊλή. 

Το topontiki.gr έψαξε και έμαθε τι πραγματικά συνέβη με την συνέντευξη της Εύας Καϊλή στην εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα». Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες η κ. Καϊλή βρισκόταν σε εκδήλωση για την τεχνητή νοημοσύνη στο Ευρωκοινοβούλιο (παρόντος του Υφυπουργού Έρευνας και Τεχνολογίας Χρίστου Δήμα) και εκεί της ζητήθηκε φωτογραφία. 

Η κ. Καϊλή δεν γνώριζε ότι ο άνθρωπος που φωτογραφιζόταν ήταν ο εκδότης της εφημερίδας Γιώργος Μιχαλόπουλος. Η κ. Καϊλή μετά την φωτογραφία δέχθηκε μία ερώτηση για την επικαιρότητα στην οποία και απάντησε. Η ίδια όπως και πολλοί φίλοι της ξαφνιάστηκαν όταν είδαν το «χτύπημα» στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας. 

Η αλήθεια είναι ότι η Ευρωβουλευτής θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτική, ωστόσο είναι δύσκολο και να φανταστεί κανείς ποιες διαστάσεις μπορεί να πάρει μία απάντηση σε μία ερώτηση επικαιρότητας, ειδικά όταν δεν γνωρίζεις ποιος την κάνει

Το πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας 

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Σπυράκη: Έπεσα και εγώ θύμα κυβερνοεπίθεσης

Ο κρίσιμος μήνας του Μητσοτάκη μέχρι τη ΔΕΘ – Που θα πάνε οι Υπουργοί διακοπές

Μαργαρίτης Σχοινάς: Η απάντησή του στον Παπαδημούλη για την συμμετοχή του στο φεστιβάλ Atreju (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34