search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 15:34
MENU CLOSE

Μαργαρίτης Σχοινάς: Η απάντησή του στον Παπαδημούλη για την συμμετοχή του στο φεστιβάλ Atreju (Photos)

31.07.2022 19:22
Σχοινάς: Σε βάθος επτά ετών οι πόροι από το ευρωπαϊκό ταμείο για την Ελλάδα - Media

Η διαπίστωση πως ο Έλληνας αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς βρέθηκε στο ετήσιο φεστιβάλ Atreju, μια εκδήλωση της νεολαίας της ακροδεξιάς στην Ιταλία, σχολιάστηκε στο Twitter από τον Δημήτρη Παπαδημούλη για να απαντήσει στη συνέχεια ο ίδιος ο Σχοινάς.

«Ο Μαργαρίτης Σχοινάς ως Αντιπρόεδρος της Κομισιόν, οφείλει δημόσιες εξηγήσεις για την συμμετοχή του σε εκδήλωση της νεολαίας του ακροδεξιού, με νεοφασιστικές ρίζες, κόμματος «Αδέλφια της Ιταλίας». Ποιόν εκπροσώπησε κ για ποιό σκοπό; Φέρνω το θέμα με ερώτηση μου στην Κομισιόν», έγραψε στο Twitter ο επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αγαπητέ Δημήτρη ελπίζω να μην καταγγείλεις και τον Ενρίκο Λέτα που συμμετείχε επίσης, αλλά και την Πρόεδρο σου Ρομπέρτα Μετσολα που συναντήθηκε μαζί τους στο Στρασβούργο. Καλό καλοκαίρι !», απάντησε με δική του ανάρτηση ο Μαργαρίτης Σχοινάς, θέλοντας ουσιαστικά να δείξει πως υπήρχε ένα εύρος πολιτικών δυνάμεων που είχαν λάβει μέρος στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Διαβάστε επίσης:

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η σπάνια φωτογραφία της με την sparkly τουαλέτα της από το 1979 (Photo)

Άνοιξε η πλατφόρμα wallet.gov.gr για τα ΑΦΜ που λήγουν σε 5

Χαμός στο Twitter: Αρπάχτηκαν άγρια Χατζηνικολάου και Ζαραλίκος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 15:34