search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 20:34
MENU CLOSE

Περιστέρι: Σφίγγει ο κλοιός για τον δράστη της δολοφονίας της 17χρονης – Συγκλονίζει ο πατέρας της (Video)

03.08.2022 17:52
peristeri-new

Συγκλονισμένοι με την άγρια δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας είναι οι συγγενείς και οι φίλοι της ενώ η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά τον 22χρονο Πακιστανό σύντροφό της, ο οποίος είναι και ο βασικός ύποπτος.

Ο 22χρονος έχει εξαφανιστεί, ενώ έχει κλείσει και το τηλέφωνό του. Οι κινήσεις του αυτές, αλλά και το γεγονός ότι είχε κλειδιά για το σπίτι της 17χρονης, δίχως να υπάρχουν σημάδια παραβίασης της πόρτας τον καθιστούν νούμερο ένα ύποπτο.

Η Αστυνομία ερευνά τα πάντα γύρω από την ταυτότητα του 21χρονου προκειμένου να εντοπίσει σημεία στα οποία μπορεί να έχει «κρυφτεί».

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει αρχίσει να απομακρύνεται το σενάριο ο ύποπτος να έχει φύγει από τη χώρα, ωστόσο το ενδεχόμενο να έχει προλάβει να απομακρυνθεί από την Αττική μοιάζει αρκετά πιθανό.

Πλέον, οι έρευνες επικεντρώνονται τόσο στο κέντρο της Αθήνας, όσο και σε περιοχές της Δυτικής Αττικής. 

«Η ενημέρωση που έχω από τους αρμόδιους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ είναι ότι γίνεται μια τεράστια κινητοποίηση. Έχει δοθεί η φωτογραφία του σε όλα τα σημεία εξόδου της χώρας και υπάρχει ένα ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να βρεθεί» είπε, μιλώντας στο MEGA, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Πιστεύω ότι θα έχουμε αποτέλεσμα σύντομα» πρόσθεσε.

«Θέλω να τον πιάσουν και να πληρώσει, αλλά εμένα την ψυχή μου, ποιος θα μου την φέρει πίσω, το αγγελούδι μου;» είπε στο newsit.gr ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού. Ήταν χαρούμενη την τελευταία φορά που την είδε, είπε.

Οι γονείς της 17χρονης έχουν χωρίσει και ο πατέρας της ζει στη Βέροια. Τον Σάνι, τον φίλο της που αναζητείται, δεν τον γνώριζε καλά.

«Το έμαθα από την τηλεόραση χθες το πρωί και μετά μου έστειλε μήνυμα η άλλη μου η κόρη και μου είπε ότι “πέθανε η Νικολέτα, την σκότωσε ο Σάνι“, μετά έσβησαν όλα», είπε.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα τόσο της νεκροψίας όσο και της νεκροτομής, σύμφωνα με το protothema.gr, ο δράστης φέρεται να χρησιμοποίησε τα χέρια του, για να πνίξει την 17χρονη φίλη του.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, με το ένα χέρι, το αριστερό, φέρεται να της πίεζε τη μύτη και το κεφάλι και μάλιστα, άφησε σημάδια, αμυχές και μικροεκδορές στο πρόσωπό της αριστερά και με το δεξί της έκλεισε το στόμα, πιθανότατα χρησιμοποιώντας κάποιο μικρό ύφασμα.

Στο σώμα της, εντοπίστηκαν και διάσπαρτα κάποιες μικροεκχυμώσεις.

Διαβάστε επίσης:

Γρεβενά: Οι ιστολογικές εξετάσεις θα ρίξουν φως στα αίτια θανάτου του βρέφους

Μοναδικό υπερθέαμα στη Φθιώτιδα: Το μεγαλύτερο κοπάδι δελφινιών που έχει καταγραφεί στην Ελλάδα (Video)

Προσπέραση θανάτου με νεκρό και δύο τραυματίες στα Γιάννενα – Οι συνθήκες του τροχαίου (photo/video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 20:34