search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:41
MENU CLOSE

Δολοφονία στο Περιστέρι: Συνελήφθη ο σύντροφος της 17χρονης (Video)

06.08.2022 09:01
peristeri_new

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ο 21χρονος που φέρεται να δολοφόνησε την 17χρονη στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βασικός ύποπτος, ο οποίος αναζητούνταν από τις Αρχές, είχε φύγει από την Ελλάδα μαζί με ένα γκρουπ μεταναστών και είχε μεταβεί μέσω Θεσσαλονίκης στη Βόρεια Μακεδονία. Ωστόσο η ΕΛ.ΑΣ. είχε ήδη εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψης και μόλις ο 22χρονος εντοπίστηκε στα Σκόπια, συνελήφθη.

Τη σύλληψή του έκανε γνωστή με ανάρτησή του στο Twitter, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος: «Βρίσκεται πλέον στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία της δεκαεπτάχρονης Νικολέτας στην Αθήνα και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή».

Παθολογική ζήλεια

Η 17χρονη που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της από συγγενικά της πρόσωπα πέθανε από ασφυκτικό θάνατο. Ο δράστης της έκλεισε μύτη και στόμα, το στόμα πιθανότατα με κάποιο πανάκι, ενώ ταυτόχρονα την κρατούσε από τα χέρια.

Από την ανάσυρση των δεδομένων στο κινητό τηλέφωνο της ανήλικης προέκυψε ότι είχε δεχθεί τις τελευταίες ημέρες και την ημέρα της δολοφονίας μπαράζ μηνυμάτων από τον 22χρονο.

Η ανήλικη ήθελε να χωρίσουν και του ζήτησε μάλιστα να της επιστρέψει τα κλειδιά του σπιτιού της. Εκείνος δεν το δεχόταν και φαίνεται να έγινε απειλητικός και επιθετικός εναντίον της, αρνούμενος να διακόψει τη σχέση και να της παραδώσει τα κλειδιά.

Διαβάστε επίσης:

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Σάββατο 6 Αυγούστου

Καιρός σήμερα: Ισχυροί βοριάδες και συννεφιά – Πού αναμένονται μπόρες (Video)

Αύγουστος στην Αθήνα: Η «μυστική» παραλία-όνειρο για όσους θα μείνουν στην πόλη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:40