search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:55
MENU CLOSE

Περιστέρι: H 17χρονη πάλευε επί 7 λεπτά για τη ζωή της (Videos)

03.08.2022 21:34
peristeri-new

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της ιατροδικαστικής εξέτασης της 17χρονης που βρέθηκε νεκρή ημίγυμνη στο διαμέρισμα όπου διέμενε στο Περιστέρι.

Ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός καθώς ο δράστης φαίνεται πως της έκλεισε το στόμα με τα χέρια ή με κάποιο ύφασμα, όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική έκθεση.

Για την υπόθεση βασικός ύποπτος θεωρείται ο σύντροφός της άτυχης κοπέλας, για τον εντοπισμό του οποίου η αστυνομία διεξάγει εντατικές έρευνες.

Πάλευε 7 λεπτά για τη ζωή της

Η έκθεση για τις συνθήκες και τον τρόπο θανάτου της ανήλικης, συμπίπτουν από τα πρώτα συμπεράσματα που είχε εξάγει, χθες, Τρίτη ο ιατροδικαστής. Επίσης, στο σώμα της κοπέλας εντοπίστηκαν διάσπαρτα και ορισμένες μικροεκχυμώσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, σχετικά με τις νέες λεπτομέρειες του εγκλήματος, η νεαρή κοπέλα πάλευε για 7 λεπτά με τον δολοφόνο της προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή. Ο δράστης της έκλεισε τη μύτη με το αριστερό χέρι και με το δεξί το στόμα, ενώ δεν αποκλείεται να χρησιμοποίησε κάποιο μαξιλάρι ή ύφασμα για να ολοκληρώσει το έγκλημα.

Την ίδια ώρα στην οικογένεια της 17χρονης επικρατεί απόγνωση και μεγάλη οργή. Ο πατέρας της δήλωσε στο STAR: «Το παιδί μου δε γυρίζει πίσω, αλλά γι’ αυτόν που της το έκανε αυτό θέλω, τη θανατική ποινή. Θέλω να κλάψουν οι δικοί του, όπως κλαίμε εμείς σήμερα».

Άφαντος ο δράστης

Συγκλονισμένοι με την άγρια δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας είναι οι συγγενείς και οι φίλοι της ενώ η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά τον 22χρονο Πακιστανό σύντροφό της, ο οποίος είναι και ο βασικός ύποπτος.

Ο 22χρονος έχει εξαφανιστεί, ενώ έχει κλείσει και το τηλέφωνό του. Οι κινήσεις του αυτές, αλλά και το γεγονός ότι είχε κλειδιά για το σπίτι της 17χρονης, δίχως να υπάρχουν σημάδια παραβίασης της πόρτας τον καθιστούν νούμερο ένα ύποπτο.

Η Αστυνομία ερευνά τα πάντα γύρω από την ταυτότητα του 21χρονου προκειμένου να εντοπίσει σημεία στα οποία μπορεί να έχει «κρυφτεί».

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει αρχίσει να απομακρύνεται το σενάριο ο ύποπτος να έχει φύγει από τη χώρα, ωστόσο το ενδεχόμενο να έχει προλάβει να απομακρυνθεί από την Αττική μοιάζει αρκετά πιθανό.

Πλέον, οι έρευνες επικεντρώνονται τόσο στο κέντρο της Αθήνας, όσο και σε περιοχές της Δυτικής Αττικής. 

«Η ενημέρωση που έχω από τους αρμόδιους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ είναι ότι γίνεται μια τεράστια κινητοποίηση. Έχει δοθεί η φωτογραφία του σε όλα τα σημεία εξόδου της χώρας και υπάρχει ένα ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να βρεθεί» είπε, μιλώντας στο MEGA, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Πιστεύω ότι θα έχουμε αποτέλεσμα σύντομα» πρόσθεσε.

«Θέλω να τον πιάσουν και να πληρώσει, αλλά εμένα την ψυχή μου, ποιος θα μου την φέρει πίσω, το αγγελούδι μου;» είπε στο newsit.gr ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού. Ήταν χαρούμενη την τελευταία φορά που την είδε, είπε.

Οι γονείς της 17χρονης έχουν χωρίσει και ο πατέρας της ζει στη Βέροια. Τον Σάνι, τον φίλο της που αναζητείται, δεν τον γνώριζε καλά.

«Το έμαθα από την τηλεόραση χθες το πρωί και μετά μου έστειλε μήνυμα η άλλη μου η κόρη και μου είπε ότι “πέθανε η Νικολέτα, την σκότωσε ο Σάνι“, μετά έσβησαν όλα», είπε.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στο Μεσολόγγι: Σε εξέλιξη η πυρκαγιά στην περιοχή Στάμνα – Σε ύφεση η πυρκαγιά στην Ηλεία (Video)

«Περίεργος» θάνατος ψαροντουφεκά στην Κεφαλονιά – Βγήκε στην επιφάνεια χωρίς τις αισθήσεις του

Φωτιά στη Μεσσηνία: Ένας πυροσβέστης στο νοσοκομείο κι ένας πολίτης με εγκαύματα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:55