search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:39
MENU CLOSE

Περιστέρι: Σήμα σε λιμάνια, τελωνεία και αεροδρόμια για τον δράστη – Το αιματηρό επεισόδιο τα Χριστούγεννα (videos)

05.08.2022 07:50
NIKOLETA_PERISTERI2

Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του συντρόφου της 17χρονης Νικολέτας, που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Περιστέρι, ενώ νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη σχέση του ζευγαριού.

Την περίοδο των Χριστουγέννων, σύμφωνα με το Mega, είχε σημειωθεί ένα αιματηρό επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον καταζητούμενο Πακιστανό σύντροφό της, στο οποίο η 17χρονη τον είχε στηρίξει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είχε γίνει συμπλοκή έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Μπουρνάζι, κατά την οποία είχε τραυματιστεί ο 22χρονος. Η 17χρονη Νικολέτα, όταν κλήθηκε από την Αστυνομία για κατάθεση, τάχθηκε υπέρ του συντρόφου της.

Συχνοί καβγάδες

Συχνοί και έντονοι ήταν οι τσακωμοί του ζευγαριού, τους δέκα μήνες όπου η κοπέλα διατηρούσε δεσμό με τον δράστη, γεγονός που οδήγησε στην απόφαση της ανήλικης να τερματίσει τη σχέση της με τον καταζητούμενο.

Οι Αρχές αναζητούν το τελευταίο στίγμα από το κινητό τηλέφωνο του 22χρονου, με την ελπίδα να μπορέσουν να φτιάξουν το δρομολόγιο διαφυγής του.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική ερευνά, η ώρα θανάτου της Νικολέτας υπολογίζεται στις έξι το απόγευμα της Δευτέρας με την αστυνομία να ενημερώνεται από τους οικείους της περίπου στις 23.00 το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Αυτές τις πέντε ώρες ο 20χρονος κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί και να γίνει «καπνός». Η ΕΛ.ΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, ωστόσο μέχρι αυτή την ώρα ο καταζητούμενος δεν έχει εντοπιστεί.

Οι έρευνες γίνονται σε σημεία όπου υπάρχουν ομοεθνείς με τους οποίους μπορεί να έχει έρθει σε επαφή, και οι οποίοι ενδέχεται να τον κρύβουν.

Παθολογική ζήλεια

Την ίδια ώρα, δεκάδες μηνύματα απειλητικού ύφους φέρεται να είχε δεχθεί στο κινητό της τηλέφωνο η 17χρονη Νικολέτα, από τον 22χρονο από το Πακιστάν.

Από την ανάσυρση των δεδομένων από το κινητό τηλέφωνο της 17χρονης Νικολέτας προκύπτει ότι η ανήλικη είχε δεχθεί τις τελευταίες ημέρες και την ημέρα της δολοφονίας μπαράζ μηνυμάτων από τον 22χρονο.

Η ανήλικη ήθελε να χωρίσουν και του ζήτησε μάλιστα να της επιστρέψει τα κλειδιά του σπιτιού της. Εκείνος δεν το δεχόταν και φαίνεται να έγινε απειλητικός και επιθετικός εναντίον της, αρνούμενος να διακόψει τη σχέση και να της παραδώσει τα κλειδιά.

Ίδιες είναι οι αναφορές συγγενικών και φιλικών προσώπων της 17χρονης, που καταθέτουν τις εντάσεις και διαφωνίες των τελευταίων ημερών ανάμεσά τους. Καταθέτουν επίσης πως η ζήλεια του φερόμενου δράστη, που θεωρούσε «κτήμα» του το άτυχο κορίτσι, και η επιθυμία της 17χρονης να διακόψουν τη σχέση τους και να φύγει από το σπίτι τους, αποτελούσαν τις αφορμές για συχνούς άγριους τσακωμούς και καυγάδες, που εντείνονταν καθημερινά.

Έφοδος σε σπίτι στο Αιγάλεω

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, το απόγευμα της Πέμπτης, αστυνομικοί της Ασφάλειας πραγματοποίησαν έφοδο σε σπίτι στην περιοχή του Αιγάλεω, έχοντας πληροφορία πως ο 22χρονος μπορεί να βρισκόταν εκεί. Ωστόσο δεν εντπίστηκε.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τον 21χρονο σε διάφορες περιοχές της Αττικής, ενώ έχουν δοθεί τα στοιχεία του σε όλους τους μεθοριακούς σταθμούς ελέγχου προκειμένου να μην μπορέσει να φύγει από τη χώρα.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός σήμερα: Ζέστη, μελτέμια και συννεφιά

Πολιτική προστασία: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Παρασκευή στις Περιφέρειες Αττικής, Βορείου Αιγαίου και Στερεάς Ελλάδας

Κυψέλη: Παθολογικά τα αίτια των θανάτων των ηλικιωμένων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43