ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 16:33
MENU CLOSE

Γιατί η κυβέρνηση θέλει να ενημερώσει κατ’ ιδίαν τον Ανδρουλάκη - Τι απαντά το ΠΑΣΟΚ 

10.08.2022 06:18

Στη χθεσινή (Τρίτη) ενημέρωση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο παρατηρήθηκε μία επίθεση προς τον Νίκο Ανδρουλάκη για το γεγονός ότι δεν αποδέχεται να ενημερωθεί κατ’ ιδίαν από την κυβέρνηση. 

Η παραπάνω δήλωση του Γιάννη Οικονόμου εκτιμάται ως επίθεση προς τον κ. Ανδρουλάκη για τον απλούστατο λόγο πως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ περιμένει θεσμική ενημέρωση και όχι συναντήσεις με κυβερνητικά στελέχη. Αυτό το έχει ξεκαθαρίσει από την αρχή ο Νίκος Ανδρουλάκης, ακόμα και όταν επιχείρησε ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης να μιλήσει μαζί του. 

Στην Χαριλάου Τρικούπη σε όλες τις προσκλήσεις της κυβέρνησης για κατ’ ιδίαν συναντήσεις απαντούν: «Το ΠΑΣΟΚ από την πρώτη στιγμή λειτούργησε απόλυτα θεσμικά και με σεβασμό στη Δικαιοσύνη». Την ίδια ώρα σκληρή ήταν  και η απάντηση που έδωσε ο Γραμματέας Ανδρέας Σπυρόπουλος: «Δεν είμαστε καφενείο. Ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει την αλήθεια θεσμικά». 

Γνώστες του χώρου θεωρούν πως η κίνηση της κυβέρνησης για «προσωπική ενημέρωση» προς τον Νίκο Ανδρουλάκη στέλνει μήνυμα ηρεμίας και συμφιλίωσης. Σε αυτήν τη παγίδα που στήνει η κυβέρνηση όπως λένε, δε θέλουν να πέσουν στο ΠΑΣΟΚ. 

Διαβάστε επίσης:

Νομική «κόντρα» Βενιζέλου – Γεραπετρίτη για τις παρακολουθήσεις

ΑΔAE για παρακολούθηση Ανδρουλάκη: Υπάρχουν ήδη τα πρώτα ευρήματα, σε εξέλιξη η έρευνα

Υπόθεση υποκλοπών: Την άμεση σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 16:33
Exit mobile version