search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:31
MENU CLOSE

Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Πότε αρχίζουν οι πληρωμές – Οι ημερομηνίες για όλα τα ταμεία (Video)

16.08.2022 10:05
syntaxeis_new

Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας και συγκεκριμένα την Παρασκευή 26 Αυγούστου θα ξεκινήσουν τυπικά οι πληρωμές των κύριων και επικουρικών συντάξεων Σεπτεμβρίου.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι πρώτοι δικαιούχοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους από την Πέμπτη (25/8) καθώς τα ποσά πιστώνονται από το απόγευμα της προηγούμενης εργάσιμης ημέρας.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΦΚΑ το πρόγραμμα πληρωμών για τις συντάξεις Σεπτεμβρίου έχει ως εξής:

  • Την Παρασκευή 26 Αυγούστου, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
  • Τη Δευτέρα 29 Αυγούστου, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.
  • Την Τρίτη 30 Αυγούστου, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.

Διαβάστε επίσης:

Fuel Pass 2 – Power Pass: Πότε θα γίνουν οι επόμενες πληρωμές (Video)

Εφορία: Τριπλό το ραντεβού στο τέλος του μήνα

Έπεσε η τιμή του πετρελαίου – Κάτω από τα 100 δολάρια το βαρέλι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:28