search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 09:40
MENU CLOSE

Κυριάκος Μητσοτάκης: O φόβος για τον μεσαίο χώρο και οι σκέψεις για… τρίτες κάλπες 

18.08.2022 06:00
mitsotakis_diakopes

Οι πάντες στην Ελλάδα γνωρίζουν ότι το πολιτικό παιχνίδι παίζεται στον… «μεσαίο – κεντρώο χώρο».

Μετά τις εξελίξεις με την υπόθεση της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη και το ρήγμα ανάμεσα σε ΝΔ – ΠΑΣΟΚ στο Μαξίμου επικρατεί προβληματισμός γιατί με τα σημερινά δεδομένα δε θα υπάρξει μετεκλογική συνεργασία μεταξύ των δύο κομμάτων

Παρά τη σύγκρουση με τον Νίκο Ανδρουλάκη στην κυβέρνηση θεωρούν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξακολουθεί να έχει ισχυρά ερείσματα στον χώρο του Κέντρου. Μάλιστα όπως σημειώνουν κυβερνητικές πηγές στην υπόθεση της παρακολούθησης ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακολουθεί στρατηγική των ήπιων τόνων και αυτό θα αποτυπωθεί και πολιτικά. 

Η κατάσταση στο πολιτικό σκηνικό είναι έντονη και η ατμόσφαιρα βαριά. Γι’ αυτόν τον λόγο «γαλάζιοι» βουλευτές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να οδηγηθεί η χώρα σε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις προκειμένου να υπάρξει πολιτική σταθερότητα. 

Το σίγουρο είναι πως αυτό που περιμένουν οι πάντες είναι τις δημοσκοπήσεις του Σεπτεμβρίου, καθώς θα αποτυπωθεί το πολιτικό κόστος από την υπόθεση των παρακολουθήσεων. 

Διαβάστε επίσης:

Νέα Δημοκρατία: Η παρέμβαση Παυλόπουλου, οι «Καραμανλικοί» και ο… Σαμαράς 

ΠΑΣΟΚ: Υπέρ Ανδρουλάκη οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές – Επόμενος στόχος ο Βέμπερ

ΗΠΑ: Θετική στον κορωνοϊό και η Τζιλ Μπάιντεν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 09:39