search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 15:28
MENU CLOSE

Μητσοτάκης από Τήνο: Μεγάλο ζητούμενο η ενότητα

15.08.2022 12:47
mitsotakis_tinos_new

Ευχές σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες αλλά και μήνυμα ενότητας απηύθυνε από την Τήνο όπου βρέθηκε για τους εορτασμούς της Κοίμησης της Θεοτόκου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός παρέστη στον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στη λιτάνευση της εικόνας της Παναγίας και στις εκδηλώσεις για την επέτειο του τορπιλισμού του καταδρομικού «Έλλη».

«Από τα πιο μικρά και απομονωμένα ξωκλήσια μέχρι τα μεγάλα προσκυνήματα της εκκλησίας μας γιορτάζουμε σήμερα την κοίμηση της Θεοτόκου. Αντλούμε δύναμη και πίστη για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις μεγάλες δυσκολίες και βαδίσουμε στο δρόμο της προόδου της αυτοπεποίθησης της κοινωνικής συνοχής», είπε αρχικά ο πρωθυπουργός μετά τη λιτάνευση και συνέχισε:

«Αυτή την σπουδαία ημέρα για την ορθοδοξία το μεγάλο ζητούμενο είναι η ενότητα και η προσήλωση στους στόχους του μέλλοντος.

Να σταθούμε δίπλα σε όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις μεγάλες δυσκολίες. Θα παραμείνουμε πιστοί στο δρόμο που έχουμε χαράξει για μια Ελλάδα της ευημερίας, της αυτοπεποίθησης. Εύχομαι από καρδιάς σε κάθε Ελληνίδα και σε κάθε Έλληνα χρόνια πολλά».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόταν από τον Υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνο Φλώρο.

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός επιθεώρησε την τορπιλάκατο Μυκόνιος και όταν ανοίχτηκαν στο λιμάνι, γύρω στις 9:30, έριξε στη θάλασσα ένα δάφνινο στεφάνι, φόρο τιμής στον τορπιλισμό του καταδρομικού «Έλλη».

Λίγο πριν τις 10, έφτασε στον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας για τη Δοξολογία.

Διαβάστε επίσης:

Λευκωσία και Αθήνα σε εγρήγορση για τις κινήσεις του τουρκικού γεωτρύπανου

«Συκοφαντική πρόθεση» καταλογίζει η κυβέρνηση στον ΣΥΡΙΖΑ για το έργο της κυβερνοασφάλειας

Θάσος: Σε επιφυλακή για τυχόν αναζωπύρωση οι δυνάμεις πυρόσβεσης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 15:27