search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 21:20
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Υπέρ Ανδρουλάκη οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές – Επόμενος στόχος ο Βέμπερ

17.08.2022 06:00
androulakis_areio_pagos

Σκληρή ανακοίνωση κατά της Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μετσόλα έβγαλαν οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές, με αφορμή τις παρακολουθήσεις στην Ελλάδα. 

Η Ευρωομάδα των Σοσιαλδημοκρατών έδρασε υπέρ του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και Ευρωβουλευτή Νίκου Ανδρουλάκη και ζήτησε θεσμική παρέμβαση της Ρομπέρτα Μετσόλα

«Πόσο ακόμη θα σιωπά η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την παράνομη υποκλοπή του ευρωβουλευτή Νίκου Ανδρουλάκη από την ελληνική κυβέρνηση; Περιμέναμε μια ταχεία και έντονη αντίδραση από την πρόεδρο Μέτσολα για την υπεράσπιση των θεσμών και των δημοκρατικών αρχών μας. Θα απαιτήσουμε συζήτηση στην Ολομέλεια», αναφέρει σε σχετική ανάρτηση στο Twitter.

Το tweet περιλαμβάνει και την επιστολή της Ομάδας προς την πρόεδρο του Σώματος.

Η «διεθνοποίηση» του ζητήματος των παρακολουθήσεων δημιουργεί πρόβλημα στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα λόγω του Κυριάκου Μητσοτάκη και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η κυβέρνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες το επόμενο διάστημα οι Ευρωσοσιαλιστές θα ζητήσουν παρέμβαση του ΕΛΚ και του επικεφαλής της Ομάδας – γνωστού στην Ελλάδα – Μάνφρεντ Βέμπερ. 

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Ετοιμάζει και νέες ανακοινώσεις μετά την Λατινοπούλου 

Το πρόσωπο που ενημέρωσε τον Μητσοτάκη ότι ο Ανδρουλάκης παρακολουθούνταν από την ΕΥΠ (Photo)

ΣΥΡΙΖΑ: Ετοιμάζει σποτ για τις «παρακολουθήσεις Μητσοτάκη» – Τα σχέδια του Τσίπρα 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 21:19