search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 11:28
MENU CLOSE

Το «χάλκινο» βραβείο τηλεθέασης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου

18.08.2022 20:37
tileorasi_28322_new

Το «1-2» κατάφεραν για μια ακόμη φορά οι- σε επανάληψη- σειρές «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και «Το σόι σου» του Alpha, σύμφωνα με τις τηλεμετρήσεις της Nielsen για την Τετάρτη (17/8).

Όμως χθές- για μια ακόμη φορά- είχαν υπολογίσιμο αντίπαλο που δεν ήταν άλλος από την ζωντανή μετάδοση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου που κάλυψε η ΕΡΤ2 στην διάρκεια της οποίας αγωνίστηκε η Κατερίνα Στεφανίδη και κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στο άλμα επι κοντώ, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον είχαν και τα αγωνίσματα 400 μ ανδρών- γυναικών αλλά και 110 μ μετ’ εμποδίων, ανδρών.

Διαχρονική αξία φαίνεται ότι είναι η καλτ βιντεοταινία «Ο καβαλάρης των FM Stereo» με τον Στάθη Ψάλτη που πρόβαλε χθες ο Alpha και πλασαρίστηκε στην έβδομη θέση του ημερήσιου Top 10.

Ο αγώνας μπάσκετ Ελλάδας- Πολωνίας, στην έναρξη του τουρνουά Ακρόπολις στο μεταξύ έφερε στη συχνότητα της ΕΡΤ1 309.000 τηλεθεατές και η απευθείας μετάδοση του αγώνα «αναμετρήθηκε» με τις επαναληπτικές σειρές του Alpha αλλά και την τηλεοπτική κάλυψη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου.

Διαβάστε επίσης

«Μαύρο ρόδο»: Πρώτη «γεύση»  από το ιστορικό δράμα του Mega (Video)

Η Γη της Ελιάς: Νέα προβλήματα υγείας για τον Ισίδωρο

«This England»: Έρχεται σειρά για τον Μπόρις Τζόνσον (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 11:26