search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 13:46
MENU CLOSE

Κακοκαιρία στην Αττική: Έπεσε δέντρο στον Κεραμεικό

23.08.2022 21:11
kakokairia_new

Η κακοκαιρία έπληξε πολλές περιοχές της Αττικής, προκαλώντας προβλήματα με πλημμύρες σε μεγάλους δρόμους της πρωτεύουσας.

Από την κακοκαιρία που έφερε καταρρακτώδεις βροχές και δυνατούς ανέμους, έπεσε δέντρο στον Κεραμεικό και καταγράφηκαν αρκετά προβλήματα σε μεγάλους δρόμους της Αττικής, όπως η οδός Πειραιώς και η Λεωφόρος Ποσειδώνος.

Μάλιστα, γύρω στις 20:00 έκλεισε η λεωφόρος Ποσειδώνος από το ύψος της Πλατείας Κρήτης και μετά, στο ρεύμα προς Βούλα, λόγω συσσώρευσης νερού, που δεν επιτρέπει την ασφαλή διέλευση των οχημάτων.

Ακόμη, η αστυνομία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, λόγω συσσώρευσης υδάτων. Ειδικότερα έχει διακοπεί η κυκλοφορία από το ύψος της Πρίγκιπος Πέτρου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Βούλα.

Διαβάστε επίσης:

Καλάβρυτα: Κατολίσθηση και διακοπή κυκλοφορίας λόγω της κακοκαιρίας

Κορωνοϊός: 258 θάνατοι και πάνω από 1.500 εισαγωγές στα νοσοκομεία μέσα σε μία εβδομάδα

Κρήτη: «Για ρατσιστικούς λόγους» η επίθεση στους Γερμανούς, λέει το κατηγορητήριο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 13:40