search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 08:40
MENU CLOSE

Ρωσία: «Έτσι θα ήθελε η Ντάρια να τιμήσουν τη μνήμη της οι Ρώσοι» λέει ο πατέρας της Ντούγκιν (Video)

23.08.2022 13:30
russia new

Στον Πύργο Οστάνκινο στη Μόσχα, πραγματοποιήθηκε σήμερα η κηδεία της Ντάρια Ντούγκινα, κόρης του «θεωρητικού» του Πούτιν, Αλεξαντρ Ντούγκιν.

Ο κ. Ντούγκιν είναι ένας υπερεθνικιστής που πιστεύεται ότι είναι στενός συνεργάτης του Ρώσου προέδρου

Εμφανώς συγκινημένος, ο πατέρας της δημοσιογράφου είπε στην ομιλία του ότι η κόρη του θα ήθελε οι Ρώσοι πολίτες να τιμήσουν τη μνήμη της, «υπερασπιζόμενοι την πίστη, την Ορθοδοξία, και αγαπώντας τον ρωσικό λαό».

Ο 60χρονος άνδρας αναφέρθηκε στην κόρη του ως ένα «ανατέλλον αστέρι στο ξεκίνημα της διαδρομής του».

Όπως είπε, η κοπέλα δολοφονήθηκε βάναυσα μπροστά στα μάτια του από «εχθρούς της Ρωσίας», ενώ στη συνέχεια ευχήθηκε νίκη της χώρας του επί της Ουκρανίας.

Η Ντούγκινα, σκοτώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, όταν εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη και ανατίναξε το αυτοκίνητο Toyota Land Cruiser που οδηγούσε.

Η FSB αναφέρει στη σημερινή ανακοίνωσή της πως η επίθεση πραγματοποιήθηκε από μια Ουκρανή γεννημένη το 1979, την οποία και κατονομάζει.

Η FSB προσθέτει ότι η γυναίκα αυτή και η έφηβη κόρη της έφθασαν τον Ιούλιο στη Ρωσία και πέρασαν ένα μήνα για να προετοιμάσουν την επίθεση, νοικιάζοντας ένα διαμέρισμα στο ίδιο συγκρότημα και ερευνώντας τον τρόπο ζωής της Ντούγκινα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της FSB που μεταδόθηκε από τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

Διαβάστε επίσης

Τσαβούσογλου για F-16: Δεν θα τα αγοράσουμε αν οι ΗΠΑ μας θέσουν όρους

Σάνα Μαρίν: Νέο βίντεο από το ξέφρενο πάρτι – Χορεύει αγκαλιά με πρώην μοντέλο και influencer

NASA: Αυτός είναι ο ανατριχιαστικός ήχος μιας μαύρης τρύπας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 08:37