ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 13:07
MENU CLOSE

Απάντηση Politico στον Οικονόμου: Στηρίζει την δημοσιογράφο του - «Απόλυτως ακριβές» το ρεπορτάζ της

24.08.2022 22:03

«Απόλυτως ακριβές» είναι το ρεπορτάζ της Νεκταρίας Σταμούλη, απαντά το Politico στον Γιάννη Οικονόμου, o οποίος νωρίτερα έκανε λόγο για ευτελισμό του ΣΥΡΙΖΑ και για ανακριβέστατο δημοσίευμα του Politico.

«Η σημερινή αποκάλυψη του Politico επιβεβαιώνει πως μόνος στόχος του κ. Μητσοτάκη, από την πρώτη στιγμή, ήταν η συγκάλυψη του σκανδάλου των παρακολουθήσεων», τόνισε νωρίτερα ο Νάσος Ηλιόπουλος, συμπληρώνοντας πως ο πρωθυπουργός «όσο κι αν προσπαθεί να συγκαλύψει το σκάνδαλο, όλα θα αποκαλυφθούν».

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σε δήλωση-απάντησή του στις αιτιάσεις του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο για ευτελισμό του ΣΥΡΙΖΑ και για ανακριβέστατο δημοσίευμα του Politico.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να ευτελίζεται, καθώς προσπαθεί για πολλοστή φορά να αντιπολιτευθεί χρησιμοποιώντας ανακριβή, παραπλανητικά και υποβολιμαία δημοσιεύματα. Αυτή τη φορά κάνει σημείο αναφοράς ένα ανακριβέστατο δημοσίευμα στο Politico, το οποίο προέρχεται από δημοσιογράφο, γνωστή για τις σχέσεις της με τον ΣΥΡΙΖΑ» είπε χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση του Γιάννη Οικονόμου που «στοχοποιεί δημοσιογράφους διεθνών Μέσων και ταυτίζει τα Μέσα αυτά με τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, αποτελεί μνημείο πολιτικού επαρχιωτισμού και καθεστωτισμού» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε απάντησή του στον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Διαβάστε επίσης:

ΝΔ για ΣΥΡΙΖΑ: Εργαλοποιεί την υπόθεση Ανδρουλάκη και διαστρεβλώνει την απάντηση του Διοικητή της ΕΥΠ

Κατρούγκαλος για υποκλοπές: Δεν θα επιτρέψουμε στον κ. Μητσοτάκη να δραπετεύσει

Καστανίδης: Να κληθεί εκ νέου ο διοικητής της ΕΥΠ στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για να δώσει εξηγήσεις

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 13:06
Exit mobile version