ΤΡΙΤΗ 21.10.2025 14:52
MENU CLOSE

Φέτα ψητή µε ντοµάτα και ρίγανη

24.08.2022 10:23

Ωραίος, καλοκαιρινός μεζές. Φανταστείτε τον να σερβίρεται βράδυ, στο δροσερό μπαλκόνι, συνοδεία όσο πιο παγωμένης γίνεται μπύρας και με φρέσκο ψωμάκι.

Βήμα 2

Προσθέτουµε το µπούκοβο και τις ντοµάτες και σιγοβράζουµε σε χαµηλή
φωτιά
για 25΄ µέχρι να συµπυκνωθεί η σάλτσα. Αλατίζουµε και ανακατεύουµε µέσα τη ρίγανη.

Βήμα 3

Προθερµαίνουµε τον φούρνο στους 200°C στον αέρα. Ρίχνουµε τη φέτα σε ένα πυρίµαχο ταψάκι, καλύπτουµε µε τη σάλτσα και ψήνουµε για 20΄. Σερβίρουµε αµέσως µε τραγανό ψωµί.

Πηγή: olivemagazine.gr

Διαβάστε επίσης

Εύκολη συνταγή για μανιταρόπιτα

Μπατζίνα με κολοκυθάκι

Ψαρονέφρι με μανιτάρια και κρεμώδη σάλτσα μουστάρδας

ΤΡΙΤΗ 21.10.2025 14:51
Exit mobile version