24.08.2022
10:23
Φέτα ψητή µε ντοµάτα και ρίγανη
24.08.2022
10:23
Ωραίος, καλοκαιρινός μεζές. Φανταστείτε τον να σερβίρεται βράδυ, στο δροσερό μπαλκόνι, συνοδεία όσο πιο παγωμένης γίνεται μπύρας και με φρέσκο ψωμάκι.
Βήμα 2
Προσθέτουµε το µπούκοβο και τις ντοµάτες και σιγοβράζουµε σε χαµηλή
φωτιά για 25΄ µέχρι να συµπυκνωθεί η σάλτσα. Αλατίζουµε και ανακατεύουµε µέσα τη ρίγανη.
Βήμα 3
Προθερµαίνουµε τον φούρνο στους 200°C στον αέρα. Ρίχνουµε τη φέτα σε ένα πυρίµαχο ταψάκι, καλύπτουµε µε τη σάλτσα και ψήνουµε για 20΄. Σερβίρουµε αµέσως µε τραγανό ψωµί.
Πηγή: olivemagazine.gr
Διαβάστε επίσης
Εύκολη συνταγή για μανιταρόπιτα
Ψαρονέφρι με μανιτάρια και κρεμώδη σάλτσα μουστάρδας