search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 18:58
MENU CLOSE

Τζένιφερ Λόπεζ: Αυτά είναι τα νυφικά που επέλεξε για τον γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ (Photos)

24.08.2022 14:14
lopez-nyfi-new

Φωτογραφίες από τα νυφικά φορέματα που επέλεξε για τον γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ μοιράστηκε η Τζένιφερ Λόπεζ με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού έγινε στη Τζόρτζια το περασμένο Σάββατο με την 53χρονη τραγουδίστρια να αναβάζει στην ιστοσελίδα της «OnTheJLo.com» φωτογραφίες της ως νύφη.

Όπως μπορεί να διακρίνει κανείς, η πρωταγωνίστρια του «Marry Me» φορούσε ένα λευκό πέπλο, ενώ το μακιγιάζ της ήταν πολύ απαλό σε ροζ τόνους.

Τα μαλλιά της ήταν τραβηγμένα προς τα πίσω ενώ ιδιαίτερη πινελιά στο λουκ αποτέλεσαν τα σκουλαρίκια με διαμάντια και μαργαριτάρια.

Στη συνέχεια, η Λόπεζ δημοσίευσε μια ολόσωμη φωτογραφία με το κύριο νυφικό της – το οποίο διέθετε μια εντυπωσιακή ουρά 20 μέτρων – καθώς και τα άλλα δύο φορέματα που επέλεξε για την ξεχωριστή αυτή ημέρα.

Και οι τρεις δημιουργίες ήταν του Αμερικανού σχεδιαστή Ralph Lauren με το καθένα από αυτά να εκτιμάται στο 1 εκατομμύριο δολάρια.

«Αυτά τα φορέματα ξεκινούν από περίπου 500.000 δολάρια το καθένα, επειδή είναι ραμμένα στο χέρι με τα καλύτερα υλικά, και σίγουρα κοστίζουν περισσότερα χρήματα αν είναι διακοσμημένα με κρύσταλλα και τα μαργαριτάρια», δήλωσε ένας στιλίστας στη «DailyMail».

Το πρωταρχικό νυφικό της Lopez -αυτό με το ζιβάγκο- κοστίζει πιθανότατα κοντά στο 1 εκατομμύριο δολάρια, καθώς δεν είχε ραμμένα μαργαριτάρια ή άλλους πολύτιμους λίθους, αλλά είχε μια στολισμένη ουρά 20 μέτρων που ήταν χειροποίητη.

Το φόρεμα με το βαθύ ντεκολτέ κοστίζει επίσης κοντά στο 1 εκατ. δολάρια επειδή ήταν στολισμένο με κρύσταλλα Swarovski στο μπούστο του.

Στο τρίτο φόρεμα το οποίο ήταν αμάνικο και είχε τελείωμα γοργόνας, ήταν ραμμένα στο χέρι μαργαριτάρια με λεπτομέρειες από κρύσταλλα Swarovski.

Τα παππούτσια της ήταν ψηλοτάκουνα με λουράκια και πέρλες από πάνω. Το φόρεμα υψηλής ραπτικής ήταν χειροποίητο και πιθανότατα κυμαίνεται μεταξύ 1 και 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Διαβάστε επίσης:

Ανθή Σαλαγκούδη: Διέρρηξαν το σπίτι της στο Χαλάνδρι – Άρπαξαν κοσμήματα και τσάντες μεγάλης αξίας

Ντέμη Γεωργίου: Η πρώην παίκτρια του MasterChef «συστήνει» τη νέα της σύντροφο (Video)

Βασίλειος Κωστέτσος: Ξεσπά για την επίθεση που δέχτηκε στο Σύνταγμα – «Αν ήμασταν τουρίστες και συνέβαινε αυτό το μαχαίρωμα, θα είχε πάρει άλλες διαστάσεις»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 18:58