search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 05:53
MENU CLOSE

Κρήτη: Στην ανακρίτρια ο 38χρονος για την επίθεση στους Γερμανούς τουρίστες

26.08.2022 14:37
mylopotamos_new
φωτογραφία από cretapost.gr

Στα δικαστήρια Ρεθύμνου έφτασε λίγο πριν τις 12:30 το μεσημέρι ο 38χρονος Κρητικός, που κατηγορείται για την καταδίωξη και την επίθεση σε Γερμανούς τουρίστες στο Μυλοπόταμο.

O άνδρας είναι ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης καθώς φέρει ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης κατά συρροή με ρατσιστικά κίνητρα.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη (26/8) οδηγήθηκε ενώπιον του Ανακριτή και ο άλλος άνδρας που είχε συμμετοχή στο περιστατικό.

Ο 36χρονος –και έδωσε εξηγήσεις για τα όσα συνέβησαν το πρωί της 19ης Αυγούστου. Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους μέχρι την δικάσιμο.

Δίπλα στο αστυνομικό τμήμα έγινε το σοβαρό επεισόδιο

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της… δημοσιότητας για το σοβαρό επεισόδιο που εκτυλίχθηκε στον Μυλοπόταμο με τους δύο Κρητικούς να καταδιώκουν και να επιτίθενται σε Γερμανούς τουρίστες.

Σύμφωνα με το cretapost, όλα εκτυλίχθηκαν σε κεντρικό σημείο του Περάματος ενώ στα 50 περίπου μέτρα βρίσκεται το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Μάλιστα, παρά τα ουρλιαχτά, τις φωνές και τα σπινιαρίσματα ουδείς από το αστυνομικό τμήμα δεν βγήκε να ελέγξει την κατάσταση.

Διαβάστε επίσης:

Αλεποχώρι: Ο 70χρονος πυροβόλησε τα παιδιά σε ευθεία βολή (video)

Τραγωδία στη Μεσσηνία: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 61χρονο εργάτη

Πολεμικό Ναυτικό: Πυκνό μυστήριο καλύπτει τον ξαφνικό θάνατο της 19χρονης Θάλειας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58