search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 11:54
MENU CLOSE

Κρήτη: Ελεύθερος χωρίς όρους ο συνεπιβάτης του αγροτικού για την επίθεση στους Γερμανούς (videos)

25.08.2022 15:32
kriti-epithesi-germanoi-new

Ελεύθερος, χωρίς κανένα περιοριστικό όρο, αφέθηκε μετά την απολογία του ο ένας από τους δύο Κρητικούς που κατηγορούνται για την επίθεση σε βάρος οικογένειας Γερμανών στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, πρόκειται για τον 36χρονο συνεπιβάτη του 4Χ4, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορία πλημμεληματικού χαρακτήρα, ωστόσο παραπέμφθηκε στον ανακριτή λόγω συνάφειας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 38χρονος οδηγός του αγροτικού, που έχει πάρει προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Παρασκευή (26/8), διώκεται για απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης με ρατσιστικά χαρακτηριστικά, σε βαθμό κακουργήματος.

«Αυτά συμβαίνουν παντού κάθε μέρα»

Για το περιστατικό στην περιοχή του Μυλοποτάμου μίλησε ο δικηγόρος ενός από τους δύο Κρητικούς.

«Αυτά τα περιστατικά όχι μόνο στην Ελλάδα, συμβαίνουν και στη Βρετανία συμβαίνουν και στη Γερμανία συμβαίνουν», είπε αρχικά ο Διονύσης Βέρρας μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«O διασυρμός μιας χώρας γίνεται εξ άλλων λόγων όχι εξ αυτών. Ας προσέχουμε την οικονομία μας και τις πολιτικές μας έξω… τα υπόλοιπα περιστατικά συμβαίνουν σε οποιαδήποτε χώρα», σημείωσε.

«Ας βγαίνανε οι γερμανικές εφημερίδες (να μιλήσουν για το θέμα) και τι έγινε; Να κάνουμε κινδυνολογία; Κάνουμε κηρύγματαΝουθεσίες;», δήλωσε σχολιάζοντας τη δικογραφία.

Σε ερώτηση για το αν υπήρχε ρατσιστικό κίνητρο για την επίθεση, απάντησε «δεν υπάρχει ρατσιστικό κίνητρο. Αφήστε το κατηγορητήριο, ο μαξιμαλισμός μιας ποινικής δίωξης δεν νομιμοποιεί παρεκτροπή της συζήτησης και να συζητάμε επί ανυπάρκτων πραγμάτων».

Πρόκειται, υποστήριξε, για συμπεριφορά μεταξύ δυο νέων ανθρώπων ανόητων όσο αφορά στην οδήγηση που κατεύθυνε έτσι τα πράγματα κυνηγώντας ο ένας τον άλλο.

«Ο Γερμανός κυνήγησε πρώτος τον Έλληνα και τον γρονθοκόπησε, στραπατσαρισμένος και ματωμένος μέσα στο θυμό του αυτός άρχισε να κυνηγά το Γερμανό. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Κάθε μέρα γίνονται τέτοια περιστατικά», δήλωσε ο Διονύσης Βέρρας.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία: Δυνατή καταιγίδα στην Αθήνα – Σε ποιες περιοχές αναμένονται επικίνδυνα φαινόμενα (Video)

Τραγωδία στον Ισθμό Κορίνθου: Άνδρας έπεσε από τη γέφυρα

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί παρτίδα θυμαρίσιου μελιού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 11:52