search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 09:28
MENU CLOSE

Βίκυ Καγιά: Η επιστροφή στο GNTM και η απάντησή της στα σχόλια του Λάκη Γαβαλά (Video)

30.08.2022 13:30
kagia-new

Στην επιστροφή της στο GNTM, τη γεύση του της άφησε το DWTS αλλά και για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε η Βίκυ Καγιά.

Μιλώντας στην εκομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», η παρουσιάστρια δήλωσε πολύ χαρούμενη και ανυπόμονη για την έναρξη του ριάλιτι μόδας, ενώ δε δίστασε να αναφερθεί και σε όσα έχουν ακουστεί για καβγάδες ανάμεσα στους συνεργάτες της.

«Στο DWTS εγώ ξετρελάθηκα, πέρασα καταπληκτικά, ήταν φανταστικό. Έμπαινα στο πλατό κι έλεγα τι ωραία ρε παιδί μου! Εάν έπρεπε να επιλέξω μόνο ένα, σε αυτό το σημείο που βρίσκομαι τώρα στη ζωή μου, θα επέλεγα μόνο το GNTM. Γιατί θα ήθελα να έχω 6 μήνες δουλειά και 6 να μην έχω. Έχω κουραστεί λιγάκι», είπε η Βίκυ Καγιά, ενώ αναφερόμενη σε όσα ακούγονται για τη συνεργασία τους στο πρότζεκτ είπε:

«Βγήκαν μαχαίρια, βγήκαν ψαλίδια, βγήκαν πιρούνια, έγινε χαμός, μετά αγκαλιαζόμασταν. Έτσι είναι ρε παιδιά η μόδα. Όταν είναι 3-4 άνθρωποι από τον χώρο τι θα βγούν; Μετά αγκαλιαζόμαστε και πάμε ξανά».

Έπειτα, η Βίκυ Καγιά αναφέρθηκε στα σχόλια που έχει κάνει ο Λάκης Γαβαλάς, επισημαίνοντας: «Ο Λάκης Γαβαλάς πάντα είναι καυστικός και αυτή είναι η προσωπικότητά του. Εγώ δεν μπορώ να το κρίνω και να το συζητήσω αυτό γιατί τον εκτιμώ εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Δεν θα αλλάξει ποτέ η άποψή μου για τον Λάκη, αλλά μου αρέσει που είναι καυστικός».

Τέλος, η παρουσιάστρια ερωτηθείσα για το νέο επαγγελματικό βήμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο “Love Island”, απάντησε: «Καλά θα κάνει. Γιατί να μην το κάνει; Όσο πιο πολύ γεμίζουμε το καλάθι των εμπειριών μας στην τηλεόραση, τόσα πιο πολλά ξέρουμε. Καλά θα κάνει, καλή της επιτυχία»

Διαβάστε επίσης:

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Οι νέες κατηγορίες και η απάντηση της μητέρας της – «Αμέτρητες φορές με έχεις πετάξει έξω»

Νέα «βόμβα» στο Χόλιγουντ: Ζευγάρι ο Μπραντ Πιτ και η Έμιλι Ραταϊκόφσκι;

Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησε την εκπομπή «Στην υγειά μας» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 09:22