search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 19:43
MENU CLOSE

Λεονάρντο Ντι Κάπριο – Καμίλα Μορόνε: Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι

31.08.2022 11:23
leonardo-camila-new

Την απόφαση να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους επέλεξαν ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η επί τέσσερα χρόνια σύντροφός του, Καμίλα Μορόνε.

Όπως όλα δείχνουν το ζευγάρι έριξε τίτλους τέλους έπειτα από μια δύσκολη περίοδο ανάμεσά τους.

«Ο Λίο και η Καμίλα είχαν μερικά διαλείμματα τους τελευταίους μήνες. Είναι θέμα να αποφασίσουν αν θα το κάνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα ή αν θα το αφήσουν να πεθάνει», συνεχίζει η ίδια πηγή και προσθέτει: «Μόλις εκείνη επικεντρώθηκε στη δουλειά και είχε τις δικές της προτεραιότητες, εκείνος απομακρύνθηκε. Αντί να έχουν δραματικούς χωρισμούς, πήραν χρόνο χώρια» αναφέρει πηγή στο «In Touch».

Το «People» ήταν το πρώτο μέσο που μετέδωσε την είδηση του χωρισμού τους, ενώ οι εκπρόσωποι του 47χρονου ηθοποιού και του 25χρονου μοντέλου δεν έχουν κάνει κάποια δήλωση, μέχρι στιγμής.

Οι σπάνιες εμφανίσεις και η μεγάλη διαφορά ηλικίας

Οι δυο τους αποφάσισαν να είναι μαζί το 2017. Έχουν απαθανατιστεί από παπαράτσι να κάνουν καθημερινές βόλτες στους δρόμους της Νέας Υόρκης και του Λος Άντζελες, ωστόσο το ζευγάρι απέφευγε τις κοινές εμφανίσεις, διατηρώντας ένα χαμηλό προφίλ.

Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση ήταν στις 3 Ιουλίου, στην παραλία έξω από ένα σπίτι στο Μαλιμπού, όπου το ζευγάρι συμμετείχε σε ένα πάρτι με φίλους για τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου.

Το μοντέλο που προσπαθεί να καθιερωθεί και στην υποκριτική έχει παίξει σε κάποιες ταινίες μεταξύ 2018 και 2020. Πήρε τον πρώτο της σημαντικό ρόλο στην επερχόμενη μίνι σειρά του Amazon Prime «Daisy Jones and the Six».

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν πειράζει να δείτε δύο γκέι άντρες, συγγνώμη κιόλας εάν σας έπεσε βαρύ»

«Αποθεωτικά» δημοσιεύματα για Τήνο και Μήλο σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία

Σακίρα: Είχε «κρυφή» σχέση με τον Ναδάλ πριν και… μετά τον Πικέ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 19:42