search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 16:18
MENU CLOSE

Λατινοπούλου: Της έσπασαν το αυτοκίνητο – Kαταγγέλλει ότι δέχτηκε και φραστική επίθεση (photos/video)

01.09.2022 10:41
latinopoulou_new
credit: Instagram/@a.latinopoulou

Άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στο αυτοκίνητο της Αφροδίτης Λατινοπούλου, όπως κατήγγειλε η ίδια με ανάρτησή της στο Instagram.

Παράλληλα, οπως αναφέρει η Λατινοπούλου, το βράδυ της Τρίτης (30/8) «παρκάρω το αυτοκίνητό μου έξω από μια καφετέρια, προκειμένου να πάω σπίτι μου. Με πλησιάζουν δύο αλήτισσες, οι οποίες αρχίζουν και μου κάνουν φραστική επίθεση, λέγοντας ότι δεν πρέπει να υπάρχω, δεν πρέπει να ζω, πρέπει να εξαφανιστώ και όλα τα σχετικά, διότι οι απόψεις μου είναι φασιστικές. Δεν δίνω σημασία, απαντάω πως αυτές είναι απόψεις μου και δεν πρόκειται να τις αλλάξω και συνεχίζω, προκειμένου να πάω στο σπίτι μου».

«Την επόμενη μέρα, σήμερα δηλαδή, βρήκα το αυτοκίνητό μου σε αυτήν την κατάσταση. Αυτή είναι η δημοκρατία τους, αυτός είναι ο τρόπος να απαντάνε. Αυτός είναι ο φασισμός τους. Αυτό ακριβώς. Τίποτα άλλο. Δεν έχουν επιχειρήματα, δεν έχουν ιδεολογία, δεν έχουν τίποτα. Έχουν μόνο καταστροφή», λέει στην ανάρτησή της η Λατινοπούλου.

Η αντιπρόεδρος του κόμματος «Εθνική Συμφωνία» ενημέρωσε την αστυνομία και στη συνέχεια μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου για να υποβάλει μήνυση.

Διαβάστε επίσης:

Κηφισός: Συμμορία «ξαφρίζει» τους οδηγούς στην γέφυρα της Πέτρου Ράλλη – Ποιο είναι το κόλπο τους (Video)

Πάτρα: Αγόρασε το σπίτι της Πισπιρίγκου αλλά το μετάνιωσε – Ψάχνει να το πουλήσει ή να το ενοικιάσει (Video)

Βόλος: Κάλεσε την Πυροσβεστική γιατί σφήνωσε το δαχτυλίδι του! (photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 16:18