search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 07:38
MENU CLOSE

Κατερίνη: «Ο Snik πήγε να χτυπήσει πρώτος αυτούς που πήγαν να του επιτεθούν» – Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας (Video)

03.09.2022 17:06
snik-katerini-ksylo-1234-new

Για το άγριο ξύλο στο μαγαζί που τραγουδούσε ο Snik, στην Κατερίνη, μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» αυτόπτης μάρτυρας.

Εν αντιθέσει με όσα υποστήριξε ο τράπερ, τα επεισόδια προκλήθηκαν από τους φίλους και τα άτομα που συνόδευαν τον Snik.

«Ήταν ο Snik με έναν τραγουδιστή που συνεργάζεται και κατά τις 04.00 – 04.20 ανοίχτηκε μία σαμπάνια, όπως συνηθίζουν να κάνουν. Μετά επειδή ενοχλήθηκαν κάποιοι πελάτες από τα μπροστά τραπέζια βρέξανε και αυτοί το stage. Δεν πετάχτηκε κανένα μπουκάλι προς το stage, πετάχτηκε ένα αντισηπτικό προς το κοινό και παρεξηγήθηκαν οι πίσω του Snik και πήδηξαν όλοι μαζί, για να ορμήσουν σε αυτή την παρέα που τους έβρεξε», εξήγησε.

«Δεν πετάχτηκε μπουκάλι. Το μπουκάλι ήταν ράδιο αρβύλα, για να υπάρχει μία πισινή, ότι πετάχτηκε το μπουκάλι και άναψαν τα αίματα. Ο Snik πήγε να χτυπήσει πρώτος αυτούς που πήγαν να του επιτεθούν, όταν όρμησαν από το stage κατά πάνω τους, δεν κάθισαν και οι άλλοι με δεμένα τα χέρια. Σίγουρα άναψαν τα αίματα κι τώρα ποιος βάρεσε ποιόν… Αλλά σίγουρα έκαναν κίνηση και κατέβηκαν από το stage. Δεν ανέβηκαν τα παιδιά στο stage αυτοί κατέβηκα», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

«Δεν με καλύπτει η συγγνώμη του»

Αναφερόμενος στη συγγνώμη που ζήτησε ο Snik, o άνθρωπος που μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου επισήμανε πως «δεν τον καλύπτει». «Έπρεπε να ζητήσει πρώτα συγγνώμη από τους τραυματίες, που ήταν από όσο ξέρω και ανήλικοι. Πιστεύω ότι δεν ήταν ειλικρινής αυτή η συγγνώμη», τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Θοδωρής Αθερίδης: «Έχω γευτεί περισσότερα από όσα ονειρευόμουνα» (Video)

Λαμπάτος: Αν ήξερα νωρίτερα για την επίθεση του Πέτρου Φιλιππίδη στη σύντροφό μου, θα ήμουν εγώ στη φυλακή (Video)

Ιωάννα Τούνη: Η έκπληξη στον Δημήτρη Αλεξάνδρου για την πρεμιέρα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 07:12