search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:27
MENU CLOSE

Πούτιν: Τι τρέχει τελικά με την υγεία του; (Video)

06.09.2022 11:06
putin-podia

Παρότι οι περισσότερες φήμες για διάφορα προβλήματα υγείας του Βλαντίμιρ Πούτιν έχουν διαψευσθεί εκ των πραγμάτων, τα δυτικά ΜΜΕ επιμένουν ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά με τον Ρώσο πρόεδρο. 

Η τελευταία διαπίστωση είναι ότι στη δημόσια εμφάνιση που έκανε στην Καμτσάτκα, όπου μεταξύ άλλων μίλησε σε ακροατήριο νεαρών παιδιών, κουνούσε νευρικά τα πόδια του και στηριζόταν στο μπράτσο της πολυθρόνας του.

Ανάλογη  στάση σώματος και νευρικότητα στα πόδια είχαν διαπιστώσει οι δημοσιογράφοι και πριν από λίγες μέρες, σε άλλη δημόσια ομιλία.

Τα ερωτήματα για την υγεία του Βλαντίμιρ Πούτιν τροφοδοτούνται από τις φήμες ότι πάσχει από καρκίνο ή από τη νόσο του Πάρκινσον και «εξαφανίζεται» κατά διαστήματα για να υποβληθεί σε κάποια θεραπεία.

Οι φήμες που κυκλοφορούν στη Δύση έχουν πάρει μεγάλες διαστάσεις μετά την εισβολή στην Ουκρανία, καθώς τα δυτικά ΜΜΕ επιδιώκουν να δώσουν την εικόνα ενός καταβεβλημένου και άρρωστου ηγέτη.

Πάντως ο Ρώσος πρόεδρος είναι εξαιρετικά προσεκτικός ως προς την πανδημία και γι αυτό τα παιδιά που άκουσαν την ομιλία του στο Πετροπαβλόβσκ-Καμτσάτσκι υποχρεώθηκαν να μπουν σε καραντίνα για 14 μέρες πριν από την εκδήλωση που έγινε παρουσία του Πούτιν.

Στην ομιλία του ο Ρώσος πρόεδρος έστειλε το μήνυμα  ότι οι νέοι πρέπει να ζουν  με υψηλά ιδανικά για τα οποία θα είναι έτοιμοι να θυσιαστούν.

«Υπάρχει μια έκφραση και σε αυτόν από τον οποίο την άκουσα υποσχέθηκα ότι θα την επαναλάβω δημόσια κάποια στιγμή: Πρέπει να ζεις με κάτι, για το οποίο να είσαι έτοιμος να πεθάνεις. Όσο παράξενο κι αν ακούγεται, αυτό είναι κάτι για το οποίο αξίζει να ζεις», είπε ο Βλαντίμιρ Πούτιν απευθυνόμενος στο νεαρής ηλικίας ακροατήριό του.

Κατά την επίσκεψή του στη ρωσική Άπω Ανατολή ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα παρακολουθήσει το τελευταίο σκέλος των μεγάλων διακρατικών στρατιωτικών ασκήσεων Vostok-2022.

Επίσης επισκέφθηκε ένα κέντρο προστασίας των σπάνιων αετών της Καμτσάτκα, όπου εργάζονται εθελοντές ορνιθολόγοι προσπαθώντας να κάνουν αναπαραγωγή του είδους σε συνθήκες αιχμαλωσίας.

Διαβάστε επίσης:

Ιαπωνία: Κηδεία από… χρυσάφι για τον Σίνζο Άμπε – Πάνω από 12 εκατ. δολάρια η δημοσία δαπάνη!

Καναδάς: Νεκρός ο ένας από τους δύο υπόπτους για το μακελειό – Αναζητείται ο αδερφός του (video)

Ενεργειακή κρίση: Μέτρα ετοιμάζει η Κομισιόν – Τι θα ανακοινώσει η Φον ντερ Λάιεν στις 14 Σεπτεμβρίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:23