search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 12:08
MENU CLOSE

Γιάννης Στάνκογλου: «Του χρόνου δεν θα κάνω θέατρο – Θέλω να είμαι πιο κοντά στα παιδιά μου» (Video)

14.09.2022 17:09
stankoglou_new

Ο Γιάννης Στάνκογλου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και μίλησε για τις δυσκολίες που έχει περάσει, αλλά και το θέατρο.

Ο ηθοποιός σχολίασε τον τρόπο που αντιλαμβάνεται την υποκριτική, ενώ τόνισε τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να σταματήσει του χρόνου το θέατρο.

«Μένουν στον κόσμο τα δραματικά, αλλά έχω κάνει και κωμωδίες. Είχα δυσκολίες όλα αυτά τα χρόνια, αλλά τις αντιμετωπίσαμε, ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Προέρχομαι από μια οικογένεια εργατών, δουλεύω από τα 14 μου και αυτή τη δουλειά την κάνω, όπως και την οικοδομή» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Όσον αφορά στην κόρη του επεσήμανε πως: «Η κόρη μου είναι πολύ καλή στην υποκριτική, όλα τα νέα παιδιά είναι καλύτερα από εμάς».

Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός σχολίασε και το ενδεχόμενο παρουσίασης μίας εκπομπής στην τηλεόραση: «Θα γινόμουν παρουσιαστής. Κι εμείς τελματώνουμε και θέλουμε να δοκιμαστούμε και σε κάτι άλλο. Έχω δηλώσει ότι του χρόνου που κλείνω τα 50, δεν θα κάνω θέατρο, θα είμαι πιο κοντά στα παιδιά μου» αποκάλυψε.

Διαβάστε επίσης:

Μανούσος Μανουσάκης: Συγκλονισμένος από τον θάνατο της Ειρήνης Παπά – «Την είχα δει πριν λίγες μέρες…»

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: H πρώτη κοινή φωτογραφία με την 27χρονη Τζίτζι Χαντίντ (photo)

Έλενα Χριστοπούλου: «Λύγισε» στον αέρα της εκπομπής – «Ντρέπομαι, την πάτησα τώρα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 12:07