search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 01:45
MENU CLOSE

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: H πρώτη κοινή φωτογραφία με την 27χρονη Τζίτζι Χαντίντ (photo)

14.09.2022 11:51
leonardo-di-caprio

Σε τρυφερό τετ-α-τετ με την Τζίτζι Χαντίντ απαθανατίστηκε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

H πρώτη κοινή φωτογραφία του ηθοποιού με το μοντέλο που μόλις κυκλοφόρησε, φαίνεται να επιβεβαιώνει τις φήμες ότι οι δύο τους βρίσκονται πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα.

Ο Ντι Κάπριο που χώρισε πρόσφατα μετά από πενταετή σχέση με την Καμίλα Μορόνε, λίγες ημέρες αφού εκείνη έκλεισε τα 25, έδωσε σύμφωνα με τη Daily Mail, το «παρών» με τη Χαντίντ σε ένα πάρτι στη Νέα Υόρκη, το περασμένο Σάββατο.

Πηγές από το περιβάλλον τους αναφέρουν πως μέχρι στιγμής, η σχέση τους είναι «ελεύθερη» καθώς κανείς από τους δύο δεν φαίνεται να επιζητά κάτι σοβαρότερο σε αυτή τη φάση.

Η Τζίτζι Χαντίντ πάντως είναι 27 ετών, γεγονός που φαίνεται ότι «σπάει» το «κλαμπ κάτω των 25» που ακολουθεί ο Ντι Κάπριο, ο οποίος συνηθίζει να… χωρίζει τις συντρόφους του όταν κλείσουν τα 25 τους χρόνια.

Την περασμένη εβδομάδα, το InTouch ανέφερε ότι: «ο Λίο και ηΤζίτζι ήρθαν κοντά ορισμένες φορές φέτος το καλοκαίρι». Το ίδιο δημοσίευμα ανέφερε: «Γνωρίζονται αρκετά χρόνια. Ελκύονται πολύ ο ένας για τον άλλον. Είναι ακριβώς ο τύπος του: πανέμορφη, σέξι, αλλά χαμηλών τόνων».

Οι περισσότερες πηγές αναφέρουν ότι οι δυο τους είχαν επαφή μέσα από κοινές παρέες τα τελευταία 4 χρόνια, αλλά δεν είχε αναπτυχθεί τίποτα ερωτικό ανάμεσά τους.

Διαβάστε επίσης:

Φαίη Σκορδά για Δημήτρη Ιτούδη: «Είναι κούκλος απο κοντά» (Video)

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η αντίδρασή του όταν μαθαίνει on camera για τον θάνατο του Κώστα Καζάκου (Video)

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Με τα φάρμακα που πήρα για να χάσω τα κιλά, κόντεψα να χάσω το μυαλό μου» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 01:12