search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 21:09
MENU CLOSE

Τι είναι το «κλαμπ κάτω των 25» του Λεονάρντο Ντι Κάπριο (Photos)

31.08.2022 19:21
leonardo-di-caprio

Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο είναι πλέον 47 χρόνων, αλλά έχει… target group τις γυναίκες που είναι μετά βίας μέχρι 25 χρόνων.

Το δείχνει η λίστα με τις πρώην αγαπημένες του, που καταγράφεται στα βρετανικά ταμπλόιντ ως «κλαμπ κάτω των 25».

Η Καμίλα Μορόουν είναι η τελευταία που μπήκε στο κλαμπ των πρώην του Λεονάρντο, μαζί με την Τζιζέλ Μπούντσεν, την Μπαρ Ραφαέλι και την Μπλέικ Λάιβλι.

Αφορμή για να έρθει στο προσκήνιο το «κλαμπ κάτω των 25» είναι ο φημολογούμενος χωρισμός του Ντι Κάπριο με την Μορόουν, το μοντέλο που έγινε ηθοποιός, ύστερα από πέντε χρόνια γνωριμίας. Ο χωρισμός έγινε μόλις ένα μήνα, αφού έκλεισε τα 25 η Καμίλα Μορόουν. Και γι’αυτό οι αρμόδιοι δαιμόνιοι ρεπόρτερ ξεσκόνισαν τις σημειώσεις τους και διαπίστωσαν ότι ο αστέρας του Χόλιγουντ ποτέ δεν κάνει σχέση με γυναίκα που έχει ξεπεράσει το 25ο έτος της ηλικίας της.

Με την Ζιζέλ Μπούντχεν έκανε σχέση όταν το μοντέλο ήταν 18 χρόνων. Έμειναν μαζί πέντε χρόνια. Όταν έγινε 23 την χώρισε. Με τη Μπαρ Ραφαέλι ο Ντι Κάπριο είχε σχέση άλλα πέντε χρόνια, που τελείωσε όταν εκείνη έγινε 25…

Ζιζέλ Μπούντχεν (2000-2005)

Η πανέμορφη Ζιζέλ ήταν στο πλευρό του Ντι Κάπριο από τα 18 της, μέχρι τα 23 της. Όταν γνωρίστηκαν ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο ήταν 25 χρόνων. Μοιράστηκαν την αγάπη τους για το μπάσκετ και συμμετείχαν μαζί σε πρωτοβουλίες για περιβαλλοντικά θέματα.

Δέκα χρόνια αφού είχαν χωρίσει η Ζιζέλ είπε: «Τον εκτιμώ βαθύτατα και του εύχομαι το καλύτερο».

Μπαρ Ραφαέλι (2005-2011)

Αφού χώρισε από την Ζιζέλ, ο Λεονάρντο έπεσε στην αγκαλιά της Μπαρ Ραφαέλι, ένα μοντέλο του Sports Illustrated. Έκαναν μια σχέση με σκαμπανεβάσματα, που διήρκεσε έξι χρόνια, μέχρι το 2011. Όταν χώρισαν η Μπαρ μόλις είχε γίνει 25 χρόνων.

Πηγή πολύ κοντά στο ζευγάρι δήλωσε ότι ο χωρισμός τους «ήταν φιλικός και εξακολουθούν να είναι φίλοι, εξακολουθούν να μιλούν».

Μπλέικ Λάιβλι (2011)

Η Μπλέικ ήταν 23 χρόνων στη διάρκεια της σχέσης που έκανε με τον Λεονάρντο.

Γνωρίστηκαν στο Φεστιβάλ των Καννών, το 2011και πέρασαν ένα χρόνο συναρπαστικού έρωτα ταξιδεύοντας στη Βενετία, το Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη. Η Λάιβλι επισκέφθηκε τον Ντι Κάπριο στην Αυστραλία, όταν γίνονταν τα γυρίσματα της ταινίας The Great Gatsby, το καλοκαίρι του 2011. Τον Οκτώβριο, το People έγραψε ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει «φιλικά».

Εριν Χίθερτον (2012)

Η Έριν ήταν 22 χρόνων όταν έκανε σχέση με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Το «αγγελούδι» της Victoria Secret έβγαινε δέκα μήνες με τον σταρ του Χόλιγουντ και χώρισαν λόγω «τρελών υποχρεώσεων» που είχαν και οι δύο.

«Εξακολουθούν να νοιάζονται ο ένας για τον άλλο. Απλά ήταν πραγματικά πολύ απασχολημένοι και οι δύο, είχαν τρελές υποχρεώσεις», δήλωσε τότε πηγή του US Weekly.

Μετά τον χωρισμό η Έριν Χίθερτον δήλωσε ότι ο Ντι Κάπριο «είναι ένας θαυμάσιος άνθρωπος και φίλος μου, και του εύχομαι τα καλύτερα».

Τόνι Γκάρν (2013-2014)

Η Γερμανίδα Τόνι Γκάρν, που έκανε καριέρα μοντέλου, ήταν μόλις 21 χρόνων όταν χώρισε από τον Λεονάρντο, ύστερα από ενάμιση χρόνο παθιασμένης σχέσης.

 Σύμφωνα με τα ταμπλόιντ έντυπα, την πρωτοβουλία για τον χωρισμό είχε η Τόνι, όταν ο Λέο «πιάστηκε» από τους αδιάκριτους φακούς των παπαράτσι να βγαίνει από ένα νυχτερινό κέντρο στο Μαϊάμι συνοδευόμενος από 20 γυναίκες.

Κέλι Ρόρμπαχ (2015)

Έναν χρόνο διήρκεσε η σχέση της με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο κι εκείνη ήταν τότε 25 χρόνων. Η σταρ του Baywatch έμεινε στο πλευρό του μεγάλου σταρ του Χόλιγουντ από τον Ιούνιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2015.

Σύμφωνα με το US Weekly, ο χωρισμός ήταν μία απόφαση που ελήφθη και από τους δύο. «Ήταν αμοιβαία απόφαση. Και οι δύο είχαν πολύ πυκνό πρόγραμμα…», ανέφερε πηγή στο US Weekly.

Νίνα Αγκντάλ (2016-2017)

Η Νίνα ήταν 24-25 χρόνων στη διάρκεια της σχέσης με τον Ντι Κάπριο. Η σχέση τους διαλύθηκε μόλις η Νίνα έγινε 25 χρόνων, το 2017. Είχαν περάσει όμως πολύ καλά, ταξιδεύοντας στην Ίμπιζα και τις Μπαχάμες. Ο χωρισμός ήταν «φιλικός», σύμφωνα με το People.

Καμίλα Μορόουν (2017-2022)

Η σχέση τους άρχισε όταν η Καμίλα ήταν 20 χρόνων και ο Λεονάρντο την χώρισε μόλις εκείνη έγινε 25.

 «Ο Λεό και η Καμίλα έδωσαν τέλος στη σχέση τους αυτό το καλοκαίρι. Δεν υπάρχουν κακά συναισθήματα μεταξύ τους. Ήταν απλά μία φυσιολογική κατάληξη», ανέφερε πηγή της Mail.

To 2018 μία πηγή ανέφερε στο People  ότι η σχέση τους είχε εξελιχθεί σε πολύ σοβαρή και «μιλούσαν ακόμα και για γάμο». Η ίδια πηγή είπε πως ο Ντι Κάπριο «δεν είχε αγαπήσει καμία άλλη κοπέλα όπως την Καμίλα», η οποία γιόρτασε τα 25α γενέθλιά της στις 16 Ιουνίου. 

Διαβάστε επίσης:

Ισόβια σε vegan μητέρα για τον θάνατο του μωρού της από υποσιτισμό

Spiegel: «Η πορεία της Ελλάδας προς τον αυταρχισμό»

Παραίτηση συμβούλου του Ερντογάν μετά από διαρροή βίντεο από τον αρχιμαφιόζο Πεκέρ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 21:08