search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 00:39
MENU CLOSE

Μαρία Κορινθίου: Η εξομολόγηση που έκανε στην Ελένη Μενεγάκη – Συγκινήθηκε on air (Video)

14.09.2022 20:20
korinthiou

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (14/9) η Μαρία Κορινθίου και μίλησε για όλους και για όλα.

Η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου μίλησε, μεταξύ άλλων, για την σχέση της με τον Γιάννη Αϊβάζη και την καριέρα της.

«Είχαμε επέτειο με τον Γιάννη και του το θύμισα εγώ, αν και το θυμήθηκα αργά. Έχουν περάσει τόσα χρόνια.

Μόλις είπα στον Γιάννη ότι έχουμε επέτειο γάμου, μου είπε ‘πόσες επετείους θα γιορτάζουμε;’. Θεωρούμε τη μέρα που γνωριστήκαμε ως επέτειό μας, στις 28 Ιανουαρίου».

Για την απώλεια των κιλών της εξομολογήθηκε στην «Ελένη»«Αισθανόμουν μια αλλαγή επάνω μου πολύ έντονη και τοξική. Δεν είναι μόνο η εικόνα. Όλα ξεκινάνε από την ψυχούλα και την καρδούλα μας. Μια εσωτερική αναζήτηση. Γενικά πάντα ήμουν ένας άνθρωπος αγρίμι, αντιδραστική κι ατίθαση, αλλά ταυτόχρονα ένας ήρεμος άνθρωπος. Υπήρξαν δύο χρόνια που υπήρχε μια γενική τοξικότητα σε πολλούς τομείς. Από ανθρώπους που προσελκούσα και ερχόντουσαν στη ζωή μου και ήταν τοξικοί. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γίνεται τοξική και η ψυχούλα σε πολλούς τομείς και ταυτόχρονα αυτό είχε αντίκτυπο και εξωτερικά. Δεν είναι τυχαίο ότι όλα αυτά ήταν μαζί και μετά όλα μαζί τα τράβηξα και τα ισορρόπησα. Θέλει δουλειά, ηρεμία. Μια ζωή την έχουμε. Είναι τα κοινότυπα που λέμε αλλά εάν τα σκαλίσεις, εκεί είναι η ουσία.

Επιπλέον συμπλήρωσε: «Το πρώτο μου κλικ δεν έγινε οτι θέλω να χάσω κιλά. Έγινε με το θέλω μακριά τη τοξικότητα από τη ζωή μου. Δεν θέλω τοξικούς ανθρώπους, τοξικές καταστάσεις, θέλω την ηρεμία μου, τη γαλήνη, φως και πραγματική αγάπη. Από εκεί ξεκίνησε το κλικ μου. Αισθανόμουν περιττή τοξικότητα. Αυτό είχε σαν αντίκτυπο να πω ότι έχω πάρει κιλά, αισθάνομαι ένα περιττό βάρος που πρέπει να το διώξω. Ανέβηκα στη ζυγαριά, συγκλονίστηκα με τα κιλά που είχα πάρει. Ήμουν προσηλωμένη και πειθαρχημένη. Θέλει δουλειά».

Διαβάστε επίσης:

Μαίρη Χρονοπούλου για τον Κώστα Καζάκο: «Έχω χάσει πια όλους τους κινηματογραφικούς μου παρτενέρ – Αισθάνομαι ολομόναχη»

Γιάννης Στάνκογλου: «Του χρόνου δεν θα κάνω θέατρο – Θέλω να είμαι πιο κοντά στα παιδιά μου» (Video)

Έλενα Χριστοπούλου: «Λύγισε» στον αέρα της εκπομπής – «Ντρέπομαι, την πάτησα τώρα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 00:35