search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 14:04
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Πρωτιά με μερίδιο αλα Ευρωμπάσκετ κατάφερε ο Alpha (Πίνακες)

15.09.2022 13:31
tv control new

Αύξηση σχεδόν πέντε ποσοστιαίων μονάδων, συγκριτικά με την Τρίτη κατάφερε ο Alpha και πέτυχε το μεγαλύτερο σε μέγεθος μερίδιο τηλεθέασης από τον ανταγωνισμό λες και είχε ματς της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ.

Το κανάλι «πήρε κεφάλι» χάρη κυρίως στο «Happy day» και τις προτάσεις στην prime time ζώνη προγράμματός του.

Την ίδια στιγμή η ΕΡΤ1, έπειτα από την ήττα και τον αποκλεισμό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος από την διοργάνωση, είδε το μερίδιο της- αξιοπρεπές μεν- να διαμορφώνεται κάτω από το μισό εκείνου που είχε αποσπάσει χάρη στον καθοριστικό αγώνα Γερμανίας- Ελλάδας.

Αισθητή βελτίωση είχε στο μερίδιο του ο ΑΝΤ1, το Star επίσης, δύο μονάδες απέσπασε το Open, ενώ μικρότερες διαφοροποιήσεις κατέγραψε η Nielsen σε Mega και Σκάι.

Η πρωινή ζώνη του Σκάι, ήταν χθες (14/9) ένα «κλικ» πάνω από τον ανταγωνισμό και η Κατερίνα Καινούργιου ήταν θεατής στην κόντρα μεταξύ «Το πρωινό» και «Πρωινό μας» ( διαβάζεται και ανάποδα) με την εκπομπή της Φαίης Σκορδά σαν κάπως να ξεχώρισε, από την παρατήρηση των δεδομένων της Nielsen.

Για το Mega, την παρτίδα της πρωινής ζώνης φαίνεται να έσωσε η εκπομπή «Πάμε Δανάη» που είχε καλύτερη απόδοση συγκριτικά με την προηγούμενη ημέρα και την εκπομπή της περασμένης Τετάρτης.

Διαβάστε επίσης

Εκτός «μάχης» τέθηκε η εκπομπή «Εμείς» του Open

Netflix: Δύσκολες στιγμές στο «Stranger Things» για τους ηθοποιούς

Άρης Πορτοσάλτε για παρακολούθηση Πιτσιόρλα: «Βαθιά σταλινικό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 14:01