search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 20:51
MENU CLOSE

Netflix: Δύσκολες στιγμές στο «Stranger Things» για τους ηθοποιούς

15.09.2022 12:49
stranger_things_new

Όλα τα ωραία διαρκούν λίγο σε τούτη τη ζωή και από τον κανόνα δεν θα γλίτωνε το επιτυχημένου «Stranger Things» του Netflix καθώς οδεύει για την πέμπτη και τελική σεζόν.

Στον καταληκτικό κύκλο της επικαιροποιημένης σειράς επιστημονικής φαντασίας οι τηλεθεατές θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για να «κουνήσουν μαντήλι» σε αγαπημένους χαρακτήρες.

Η Μάγια Χοκ, η Ρόμπιν της καθηλωτικής πλοκής θέλει, λέει, η ηρωίδα της να έχει «τη στιγμή της» για να ολοκληρώσει την διαδρομή της στην ιστορία.

«Θα ήθελα πολύ να πεθάνω, ως Ρόμπιν, και να ζήσω τη στιγμή που αξίζει στην ηρωίδα μου», δήλωσε στο αμερικανικό περιοδικό και ιστοσελίδα «Rolling Stone».

«Θα ήθελα να πεθάνω με τιμή, αλλά αγαπώ τον τρόπο με τον οποίοι τα αδέλφια Ντάφερ αγαπούν τους ήρωες τους και εμάς. Ο λόγος για τον οποίο γράφουν τόσο όμορφα για το ρόλο μου και για το ρόλο κάθε άλλου συναδέλφου οφείλεται στο γεγονός ότι οι δημιουργοί της σειράς είναι ερωτευμένοι με τους  ήρωες τους και τους ηθοποιούς που τους υποδύονται και γι αυτό δεν θέλουν να τους σκοτώσουν. Αυτό είναι προσόν τους και μακάρι να μην το χάσουν».

Η Χοκ αποκάλυψε ότι η Ρόμπιν είναι στην κλίκα του Στίβ και της Νάνσι και περιέγραψε τη σχέση τους λέγοντας ότι «το ωραίο στη σειρά είναι ότι στη σχέση τους δεν υπάρχει το ερωτικό στοιχείο. Στην πραγματικότητα ουδέποτε είχαν σχέση οι δυό τους. Η σειρά έχει στο επίκεντρο της τη φιλία».

Στο μεταξύ ο Ματ και ο Ρος Ντάφερ ιντριγκάρουν λέγοντας ότι θα προσπαθήσουν να μην προσθέσουν πολλούς νέους χαρακτήρες στην τελευταία σεζόν. «Προσπαθούμε να αντισταθούμε στον πειρασμό και να επικεντρωθούμε στους χαρακτήρες της αρχικής συμμορίας», είπε ο Ματ Ντάφερ στο IndieWire.

Διαβάστε επίσης:

Άρης Πορτοσάλτε για παρακολούθηση Πιτσιόρλα: «Βαθιά σταλινικό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ» (video)

Ένταση στο ΣΚΑΪ με Ηλιόπουλο – Οικονόμου: «Διαστρεβλώνετε και λέτε ψέματα» (video)

Ο Μηταράκης σε σειρά του ΑΝΤ1

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 20:51