search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 21:05
MENU CLOSE

Ο Μηταράκης σε σειρά του ΑΝΤ1

15.09.2022 10:50
ΑΝΤ1 ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ

Τηλεοπτική σειρά θα έχει τον υπουργό της. Στα αληθινά. Η σειρά «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1 είναι μια δικαστικοαστυνομική περιπέτεια με κεντρικούς χαρακτήρες έναν εισαγγελέα και μία δικηγόρο. Οι δύο τους πρέπει να συνεργαστούν σε μια άβολη υπόθεση όμως μεταξύ τους υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας. Για τον εισαγγελέα, τον Δημήτρη Μαρκέτο, Νόμος και Δικαιοσύνη είναι ένα και το αυτό. Για την δικηγόρο, Άννα Ροδίτη, είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα.

Ακόμα περισσότερο η υπόθεση περιπλέκεται όταν σε ένα έγκλημα, βασικός ύποπτος είναι ο αδελφός του Εισαγγελέα.

Εισαγγελέας και δικηγόρος Παγιδευμένοι σ’ έναν λαβύρινθο μυστικών, ψάχνουν να βρουν διέξοδο. Μέσα από μια δαιδαλώδη διαδρομή συναισθημάτων, αναζητούν την αλήθεια. 

Σε μία από τις σκηνές των πρώτο δύο επεισοδίων που μοιράστηκε ο ΑΝΤ1 σε ειδική δημοσιογραφική προβολή, ο εισαγγελέας πηγαίνει στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση να συζητήσει με τον αξιωματικό για την περιπεπλεγμένη υπόθεση, ανοίγει την πόρτα του γραφείου, μπαίνει μέσα και διαπιστώνει ότι έχει επισκέπτη με τον οποίον κάτι συζητά εκείνη τη στιγμή.

Η συζήτηση διακόπτεται. Ο άνδρας που κάθεται στην πολυθρόνα από την απ έξω πλευρά του γραφείου γυρνά για να δει κι εκείνος  τον «εισβολέα», καθώς ο αστυνόμος κάνει παρατήρηση στον φίλο του για τον τρόπο που μπήκε μέσα, και δεν ήταν άλλος από τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη.

Ο υπουργός βρέθηκε μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες για την επίμαχη σκηνή που δεν διαρκεί πάνω από ένα με ενάμιση λεπτό.

Σύμφωνα με το σενάριο της Σωτηρίας Ψευτούδη (βασίζεται στο τουρκικό «Yargi»), ο αστυνόμος και ο υπουργός συνδέονται με φιλία και ο υπουργός φαίνεται στην σκηνή να «μαλώνει» τον φίλο του. «Και να μην χάνεσαι. Πέρνα καμία φορά  από το Χίο». Σηκώνεται, κουμπώνει το σακάκι του κοστουμιού του και «βγαίνει» από τη σκηνή.

Ο Νότης Μηταράκης είχε προσέξει ότι σε χώρους κοντά στο υπουργείο πραγματοποιούνταν γυρίσματα. Παρακολούθησε κάποιες σκηνές, πληροφορήθηκε για την υπόθεση, ενδιαφέρθηκε και ρώτησε αν μπορούσε να κάνει ένα «πέρασμα». Όπως και έγινε. Η σκηνοθεσία είναι της Βίκυς Μανώλη και πρωταγωνιστούν οι Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Μάρθα Λαμπίρη- Φεντόρουφ, Παύλος Ορκόπουλος, Στέφανος Κυριακίδης, Ντίνα Μιχαηλίδου, Ταμίλα Κουλίεβα, Σοφία Φαραζή, Κίμων Κουρής, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος, Σόλων Τσούνης, Άννα Καλαϊτζίδου κ.ά..

Η σειρά κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 22.00 και θα προβάλλεται την ίδια ώρα Δευτέρα έως Τετάρτη.

Διαβάστε επίσης:

Υπουργείο Εσωτερικών: Έκτακτη σύσκεψη Βορίδη με Διεύθυνση Εκλογών και Singular Logic 

Γερουλάνος: Από «αντίπαλος», φανατικός υποστηρικτής του Ανδρουλάκη 

Μηταράκης: Kαταγγέλλει απειλές από γνωστό καθηγητή μέσω e-mail – Η ανάρτησή του στο Twitter

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 21:04