search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 14:23
MENU CLOSE

Γερουλάνος: Από «αντίπαλος», φανατικός υποστηρικτής του Ανδρουλάκη 

15.09.2022 06:00
geroulanos_new

Με τα καλύτερα λόγια μιλάει για τον Νίκο Ανδρουλάκη ο Παύλος Γερουλάνος. 

Μπορεί να υπήρξαν αντίπαλοι για τη διεκδίκηση της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, ωστόσο όπως φαίνεται ο πρώην Υπουργός έχει μόνο καλά λόγια να πει για τον νυν αρχηγό του. Σε δημόσιες τοποθετήσεις, σε συγκεντρώσεις, σε συνεντεύξεις πάντα έχει κάτι καλό να πει για τη στρατηγική που χαράζει ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο κ. Γερουλάνος ο οποίος θα είναι υποψήφιος στην Α’ Αθήνας, σε συνέντευξη του στο στον ραδιοφωνικό σταθμό 102 FM της ΕΡΤ3 είπε αναφερόμενος στον Νίκο Ανδρουλάκη: «Το ΠΑΣΟΚ, με τον νέο του Πρόεδρο, εξελίχθηκε σε ένα κόμμα το οποίο γίνεται και πάλι επιλογή. Αυτό ήταν το πρώτο βήμα που έπρεπε να πετύχει. Να δώσει την ευκαιρία σε κάθε Έλληνα πολίτη να πει «Υπάρχει και το ΠΑΣΟΚ, ας το σκεφτούμε». Σε κάθε γωνιά της Αθήνας παρατηρώ ότι έχουμε καταφέρει να μιλάμε όχι μόνο με ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, αλλά και με ψηφοφόρους όλων των κομμάτων, οι οποίοι συχνά αναρωτιούνται για τη πορεία των πραγμάτων. Αυτό είναι μία κατάκτηση. Να αρχίσει το ΠΑΣΟΚ να χτίζει τη δύναμή του για να διεκδικήσει την εξουσία». 

Ο κ. Γερουλάνος είναι πολύ ενθουσιασμένος με τον Νίκο Ανδρουλάκη, μάλιστα είναι και ιδιαίτερα μαχητικός στα τηλεοπτικά παράθυρα για το ΠΑΣΟΚ. Υπέρμαχος της αυτόνομης πορείας του κόμματος. 

Διαβάστε επίσης:

To «έριξε έξω» ο Τσούνης – Διασκέδασε μαζί με τον Αργυρό στον Νίκο Οικονομόπουλο

Υπόθεση παρακολουθήσεων: Έρχεται νέα σύγκρουση για το απόρρητο – «Κλειδί» ο Μητσοτάκης  

Εκλογές: Οι πρώτες ημερομηνίες στο τραπέζι – Πότε θα στηθούν κάλπες 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 14:23