search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 05:15
MENU CLOSE

Υπουργείο Εσωτερικών: Έκτακτη σύσκεψη Βορίδη με Διεύθυνση Εκλογών και Singular Logic 

15.09.2022 06:30
voridis_new

Έκτακτη σύσκεψη μαθαίνουμε πως συγκάλεσε ο Μάκης Βορίδης με την Διεύθυνση Εκλογών του Υπουργείου Εσωτερικών αλλά και την Singular Logic. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η συνάντηση έγινε στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας και αφορούσε – όπως ήταν αναμενόμενο – τις εκλογές. Η Διεύθυνση Εκλογών του Υπουργείου Εσωτερικών είναι το αρμόδιο τμήμα που αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τις εκλογές. Η SingularLogic είναι ελληνική εταιρεία πληροφορικής που αναλαμβάνει να τρέξει την ψηφιακή καταμέτρηση των ψήφων αλλά και την παρουσίαση των αποτελεσμάτων. Από τις πλέον μακροχρόνιες και επιτυχημένες συνεργασίες μεταξύ Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα. 

Και για να μην υπάρχει πανικός δεν συζήτησαν για ενδεχόμενες εκλογές, αυτές όπως γράψαμε θα γίνουν την Άνοιξη. Οι τρεις πλευρές συζήτησαν για τους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν σε πιθανή προσπάθεια κυβερνοεπίθεσης, καθώς θα είναι η πρώτη φορά που θα γίνουν εκλογές εν μέσω ή μετά από πόλεμο αναλόγως με την πορεία της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δόθηκαν ρητές διαβεβαιώσεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πέσει το σύστημα θύμα επίθεσης. Βέβαια, στελέχη του Υπουργείου Εσωτερικών υποβαθμίζουν τη συνάντηση λέγοντας πως ήταν μία απλή και τυπική διαδικασία. 

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση παρακολουθήσεων: Έρχεται νέα σύγκρουση για το απόρρητο – «Κλειδί» ο Μητσοτάκης  

Εκλογές: Οι πρώτες ημερομηνίες στο τραπέζι – Πότε θα στηθούν κάλπες 

Αποστάσεις Ζαχαριάδη από σύνθημα για τον Μητσοτάκη στο φεστιβάλ Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32